Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης στηρίζει των αγώνα των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών

“Ασφαλώς η κυβέρνηση έχει πιο σοβαρές “δουλειές” από το να ασχοληθεί με τους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου, που τους έχει λησμονήσει εντελώς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγροτικών της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ροδόπης και σημειώνει μια σειρά από ζητήματα, η επίλυση- ικανοποίηση των οποίων έχει καθυστερήσει, όπως τονίζει.

Όπως τονίζεται στην μεταξύ άλλων ανακοίνωση, “τις συνέπειες αυτού του σχεδίου θα τις βρουν οι καταναλωτές και στην ποιότητα αλλά και στις τιμές των προϊόντων. Καλούμε τη κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει μόνο στα λόγια τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας, να κρύβεται πίσω από έωλες δικαιολογίες και ως ελάχιστο μέτρο στήριξης στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι αγρότες, και να ασχοληθεί σοβαρά με τους ανθρώπους του αγροδιατροφικού κόσμου”.

Και η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγροτικών της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ροδόπης καταλήγει με την σημείωση: “Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει των αγώνα των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών, για την απευθείας πώληση των αγροτικών προϊόντων στους καταναλωτές. Ταυτόχρονα στηρίζει το δικαίωμα των καταναλωτών στην άμεση πρόσβαση σε προϊόντα ασφαλή, ποιοτικά και σε χαμηλές τιμές. Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος