Ο σύλλογος Αγ Θεοδώρων εγκαινίασε την μονάδα ” ΑΞιζω” στην Κομοτηνή

Εγκαινιάστηκε χθες το μεσημέρι παρουσία πλήθους κόσμου η μονάδα παραγωγής ζυμαρικών, σαλτσών και μαρμελάδων του συλλόγου Μέριμνας παιδιών με νοητική υστέρηση των Αγίων Θεοδώρων , “Αξίζω”, από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιότατος αφού ευχαρίστησε την πρόεδρο του συλλόγου Νατάσσα Λιβεριάδου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την μεγάλη αυτή επιτυχία δημιουργίας της μονάδας “Αξίζω”, τόνισε  με αφορμή την  ημέρα των ατόμων με αναπηρία “η καθε μέρα χαρίζεται σε όλους τους ανθρώπους  έτσι ούτως ώστε αξιοποιώντας το χρόνο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι εμείς αλλά και να προσφέρουμε στους άλλους. Αυτό μας μαθαίνουν σήμερα  αυτοί οι άνθρωποι κι αυτά τα παιδιά”.

Από την πλευρά τους η πρόεδρος των Αγίων Θεοδώρων Νατάσσα Λιβεριάδου και ο διοικητικός δ/ντης Ηλίας Ποιμενίδης τόνισαν ότι η μονάδα παραγωγής ζυμαρικών ΑΞΙΖω ήταν από τα πιο σημαντικά έργα  που έχουν γίνει στο σύλλογο μας. “Θα είναι κόσμημα μέσα στην πόλη για παρα πολλά  χρόνια”. Να σημειωθεί ότι στην μονάδα απασχολούνται αυτή τη στιγμή 3 ωφελούμενοι άτομα με νοητική υστέρηση και σκοπός του συλλόγου στο μέλλον είναι να εκπαιδευτούν κι άλλοι ωφελούμενοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος