Ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Αρίστος Περρής, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση, στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου και στην παρέλαση, της Κομοτηνής.
Αντιστοίχως, στην Αλεξανδρούπολη την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γ.Γ. Βιομηχανίας Ελευθέριος Κρητικός, στην Ξάνθη ο Γ.Γ. Εμπορίου Σωτήριος Αναγνωστόπουλος, στην Καβάλα ο Γ.Γ. Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, και στη Δράμα η Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Βασιλική Κουτσούκου.
Επετειακά
Σήμερα στις 10:30 το πρωΐ θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Κομοτηνής και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές.
Αύριο, στις 10:30 θα τελεστεί Δοξολογία στον Καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στις 11:10 επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παντελεήμονος, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τις άλλες επίσημες αρχές.
Στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η παρέλαση των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, των μαθητών και των Στρατιωτικών Τμημάτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος