Ο «Δρομέας Θράκης» κάνει τα ζευγάρια να τρέχουν

Ένα διαφορετικό τρόπο να έρθουμε κοντύτερα κρατώντας όμως και τις αποστάσεις βρήκε ο «Δρομέας Θράκης». «Από την αρχή της Πανδημίας ο «Δρομέας θράκης» έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του, όλα τα μέλη να μην το βάλουμε κάτω, να μην «παραδοθούμε», αλλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση, εμάς, τα μέλη μας, τις οικογένειές τους, αλλά και όλους τους φίλους και την κοινωνία» δήλωσε ο κος Κώστας Πατερόπουλος τεχνικός διευθυντής του «Δρομέα Θράκης» στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες».

Ο  «Δρομέας Θράκης» κάνει τα ζευγάρια να τρέχουνΌπως σημειώνει ο κος Πατερόπουλος από τον Μάρτιο ήδη διοργάνωσαν δύο τέτοιου είδους αγώνες και τώρα έχουν περάσει στον τρίτο. «Καταφέραμε να κάνουμε δύο Virtual αγώνες αυτός είναι ο τρίτος, αλλά και με άλλες δράσεις να κρατήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο που κλείστηκε σπίτι κι ένιωσε ξαφνικά στερημένος από κινητικότητα».

Ο αγώνας που ξεκίνησε ονομάζεται: «Couples Thrace Run» είναι αγώνας δρόμου Virtual σε ζευγάρια αθλητών ( τα ζευγάρια μπορούν να σχηματιστούν ανεξάρτητα από το μέρος διαμονής του κάθε αθλητή). “Δηλαδή,τα ζευγάρια», όπως εξήγησε ο κος Πατερόπουλος, «είναι δύο άνδρες αθλητές, δύο γυναίκες αθλήτριες, ένας άνδρας και μια γυναίκα αθλήτρια, ένας άνδρας αθλητής και μια γυναίκα αθλήτρια. Με τον κάθε αθλητή/τρια να συμμετέχει σε 1 ή 2 αγωνίσματα».

Σύμφωνα με τον κο Πατερόπουλο δεν είναι υποχρεωτικό να τρέξει ένα ζευγάρι μαζί, αλλά ακόμη και σε απόσταση, ο ένας δηλαδή να τρέχει στην Αλεξανδρούπολη και ο άλλος στην Κομοτηνή.
«Στέλνουμε τα σκορ, αφού τρέξουμε μια ώρα και στείλουμε στον διοργανωτή το αποτέλεσμα» δηλώνει και σημειώνει «Οι επιδόσεις, τα σκορ, τα χιλιόμετρα βγάζουν νικητές. Οι τρεις πρώτοι σε κάθε κατηγορία και χωρίζοντάς τους μάλιστα σε δύο ηλικιακές ομάδες. Το άθροισμα της ηλικίας μας αν είναι κάτω από 90 ή άνω από τα 90, καθορίζει και την κατηγορία που θα πάρουμε μέρος. Δύο οι ηλικιακές ομάδες, τρεις οι κατηγορίες». Στις 14 Φεβρουαρίου κλείνει ο αγώνας και αναδεικνύονται οι νικητές!

Info
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ελεύθερη συμμετοχή, από 18 ετών και άνω. Η δήλωση συμμετοχής, ατόμου και ζευγαριού, γίνεται στην φόρμα:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeHA…/viewform…
Ο/Η καθένας/καθεμία μπορούν να έχουν όσες συμμετοχές επιθυμούν, με διαφορετικά ζευγάρια.
ΕΠΑΘΛΑ : Μετάλλιο για τα 3 πρώτα ζευγάρια νικητών των κατηγοριών και των τριών τύπων αγωνισμάτων.
ΚΛΗΡΩΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει κλήρωση, διαδικτυακά για 10 αναμνηστικά τεχνικά t-shirts (κάθε αθλητής/τρια συμμετέχει με 1 ή 2 κλήρους, ανάλογα τις συμμετοχές τους.
Επίσης στην ίδια κλήρωση μεγάλο δώρο διαμονή σε 1 δίκλινο ή 2 μονόκλινα, με πρωϊνό, για ένα Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, στο ξενοδοχείο 31 DOORS της Αλεξ/πολης (https://31doorshotel.com/el/).
Μετάλλια και t-shirts θα αποσταλούν ταχυδρομικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος