ΝΥ Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής: Κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα

Το ιατρικό προσωπικό του ΓΝ Κομοτηνής, στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, στην πρώτη γραμμή για να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών από μονάδες αίματος, οι οποίες λόγω της πανδημίας είναι αυξημένες.

ΝΥ Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής: Κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα
Ο κος Μπουλέντ Κιαμήλογλου, ιατρός στο “Σισμανόγλειο”

“Η ΝΥ Αιμοδοσίας του ΓΝ Κομοτηνής με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας, καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα.” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταγραφεί κανένα κρούσμα μετάδοσης του Koρονοϊού ή άλλου αναπνευστικού ιού με μετάγγιση αίματος, οι αιμοδότες μπορούν άφοβα να προσφέρουν αίμα.

ΝΥ Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής: Κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν αίμα
Τα αδέρφια Τσαραμπουλίδη έξω από το Τμήμα Αιμοδοσίας

Μάλιστα η ΝΥ Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κομοτηνής αναφέρει και ένα πολύ ωραίο παράδειγμα προς μίμηση των αδερφών Αγησιλάου, Ιάσονα και Ελένης Τσαραμπουλίδη που έγιναν εθελοντές αιμοδότες στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης στηρίζοντας εμπράκτως τον πάσχοντα συνάνθρωπο: “Ένα βροχερό πρωινό του Απρίλη, τρία αδέλφια αποφάσισαν να περάσουν την πόρτα της αιμοδοσίας. Έδωσαν το πιο πολύτιμο δώρο που θα μπορούσαν να προσφέρουν, το αίμα τους και έγιναν εθελοντές αιμοδότες. και αν και είναι ασπρόμαυρη η φωτογραφία ζωγράφισαν με κόκκινο και έδωσαν χρώμα στη ζωή των συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη το αίμα τους. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε και άλλοι νέοι δημότες μας να περάσουν την πόρτα της ζωής, της Αιμοδοσίας.” αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΝΥ Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος