Νέα διοίκηση αναδείχθηκε στον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Κομοτηνής, «Σπάρτακος», κατόπιν των εκλογών που διενεργήθηκαν.
Μετά την εκλογή του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου και τις αρχαιρεσίες, η συγκρότησή του σε σώμα, ομοφώνως, έχει ως εξής:
- Πρόεδρος: Νίκος Μποτρότσος
- Αντιπρόεδρος: Στράτος Θεοδωρίδης
- Γραμματέας: Σταύρος Κοσουτζής
- Ταμίας: Χρήστος Παπαδημητρίου
- Μέλη: Οσμάν Αρίφ, Κώστας Μπανιώτης, Ερτάν Νταγλή Σαλήμ
Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσει στην προεδρία ο Νίκος Μποτρότσος, «αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα, αλλά και το σχέδιο και το όραμα που έχει θέσει για τον Αγροτικό Σύλλογο Κομοτηνής και τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας», όπως σημείωσε ο νέος Γραμματέας, Σταύρος Κοσουτζής, ο οποίος και προσέθεσε: «Πιστεύουμε ότι πλέον έχει διαμορφωθεί μια δυνατή και δραστήρια ομάδα με ανθρώπους που έχουν διάθεση να προσφέρουν και να εργαστούν συλλογικά ώστε οι στόχοι που έχουν τεθεί να γίνουν πράξη. Από την πλευρά μας, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μέσα από τις αρμοδιότητες που αναλάβαμε, θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο του συλλόγου και τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν το επόμενο διάστημα. Προχωράμε ενωμένοι, χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς κομματικές ταυτότητες. Μας ενώνει η αγωνία για το μέλλον του αγροτικού κόσμου, η αγάπη για τον τόπο μας και η ανάγκη να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους τους παραγωγούς της περιοχής. Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες, όμως είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε με συνέπεια, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα, ώστε η φωνή των αγροτών να ακούγεται δυνατά και ξεκάθαρα παντού».
Ταυτόχρονα, απηύθυνε κάλεσμα εγγραφής σε όσους αγρότες δεν είναι ακόμη μέλη του συλλόγου. «Όσο πιο μαζικός και δυνατός είναι ο σύλλογος, τόσο μεγαλύτερη δύναμη έχει να διεκδικεί, να παρεμβαίνει και να πετυχαίνει λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά», υπογράμμισε, και συμπλήρωσε: «Η δύναμη του συλλόγου είναι τα μέλη του και μόνο μέσα από τη συμμετοχή και την ενότητα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για όλους».
Μια από τις πρώτες και καινοτόμες ενέργειες του νέου διοικητικού συμβουλίου, έχει κοινωνικό χαρακτήρα, και αφορά τη δημιουργία τράπεζας αίματος για τους αγρότες.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος