Νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η ΕΡΤ Κομοτηνής!

Με νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα η ΕΡΤ Κομοτηνής, συνεχίζει τη μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, το οποίο προέκυψε από την σύνθεση των προτάσεων της ομάδας των Δημοσιογράφων και της προϊσταμένης Ειρήνης Τσακίρη.
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 7:00 το πρωΐ με την εκπομπή «Με την πρώτη καλημέρα» και την Αμαλία Γαρυφαλλίδου, με όλα τα νέα που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες, ξεκινώντας την ημέρα τους.

Στις 8:00 το πρωΐ τη σκυτάλη της ενημέρωσης λαμβάνει η Περιφερειακή Ενημέρωση για ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, με την σύμπραξη των τριών Σταθμών της ΕΡΤ σε Νέα Ορεστιάδα, Μαρία Μανάκα, Καβάλα, Τασούλα Κρητικού και Κομοτηνή, Βασιλική Μαχαίρα, στοχεύοντας πάντα στην περιφερειακή συνείδηση και συνεργασία η οποία αφορά και την ενημέρωση.

Στις 9:00 το Αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων με την Αμαλία Γαρυφαλλίδου.

Ακολουθεί η εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες», με την Μαρία Νικολάου, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι πολίτες.
Στις 10:00 τίτλοι επικαιρότητας με την Ειρήνη Τσακίρη
Ακολουθεί η Μουσική εκπομπή με τον Φώτη Ζάντζα, όπου στις 10:30 ο Παναγιώτης Ζιώγας θα κάνει μια σύντομη σύνοψη της πολιτικής -σε τοπικό επίπεδο- και αθλητικής επικαιρότητας .
Στις 11:00 ο Σαμή Καραμπουγιούκογλου και με την εκπομπή «Εμείς …οι Άλλοι», δίνει χώρο και χρόνο έκφρασης στις αθέατες πλευρές της ειδησεογραφίας και πρωταγωνιστές της κοινωνίας.
Στις 12:00 σύντομο Δελτίο Ειδήσεων με την Μαρία Νικολάου.
Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή ο Παναγιώτης Ζιώγας στις 12:00 μ.μ. θα ενημερώνει για τα Αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας.
Κάθε Τρίτη 12:00-13:00 η εκπομπή για τον πρωτογενή τομέα, «Κι όμως η Κοινωνία Κινείται…», καινοτόμες πρακτικές, πετυχημένα παραδείγματα που ανοίγουν δρόμους προοπτικής στον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, με την Βασιλική Μαχαίρα.
Κάθε δεύτερη Τετάρτη δίνουμε βήμα έκφρασης στον Ξενώνα για κακοποιημένες γυναίκες, όπου οι Ψυχολόγοι της Δομής δίνουν οδηγίες και ενημερώνουν για την διαχείριση περιπτώσεων βίας και κακοποίησης σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη.
Σε καθημερινή βάση στις 13:00 σύνδεση με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ΕΡΤ 3 για την Φωνή όλης της Ελληνικής Περιφέρειας και την ζωντάνια της, με την εκπομπή «Όλη η Ελλάδα σε 60 λεπτά».
Στις 14:00 Σύνδεση με το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για την Ειδησεογραφική εκπομπή, «Ραδιοεφημερίδα».
Στις 15:00 ο Μουσικός Παραγωγός Χρήστος Βαφειάδης επιμελείται το μουσικό πρόγραμμα ως τις 16:00, όπου και ακολουθούν οι συνδέσεις με το πρώτο, το δεύτερο και το ραδιόφωνο του «Κόσμος», της ΕΡΤ!
Απλά ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, γιατί στην ΕΡΤ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ πρωταγωνισθούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος