Άναψαν τα πνεύματα και πάλι σήμερα το απόγευμα στον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης, καθώς στο ένα σπίτι που κάηκε από χθες ολοσχερώς, επιχειρήθηκε και εκ νέου πυρπόληση σήμερα το απόγευμα, συν δύο παραπήγματα που κάηκαν χθες και ένα σήμερα, συν ένα διώροφο σπίτι που κάηκε επίσης σήμερα, όμως μόνο το εσωτερικό του.
Τα σπίτια και τα παραπήγματα ανήκαν στον 36χρονο που πυροβόλησε τον 46χρονο, αλλά και στον αδελφό του, ως αντίποινα για την εν ψυχρώ δολοφονία του τελευταίου.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, συμμετείχε με 4 υδροφόρα οχήματα και 14 άτομα, παρουσία περιπολικών και ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας, που δέχθηκαν επιθέσεις, κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, οι οποίες ελέγχθηκαν αμέσως.
Υπενθυμίζεται πως αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή Ξάνθης, ο 36χρονος πατέρας, οι δύο γιοι και ο γαμπρός του, με την αστυνομία να λαμβάνει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.
Ρεπορτάζ: Ειρήνη Τσακίρη, Βασιλική Μαχαίρα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος