Ν. Σωτηρακόπουλος, νεφρολόγος: Μοναδική «ασπίδα» ο εμβολιασμός

Έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να εμβολιαστούν κατά της Covid 19 απηύθυνε ο γιατρός-διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κομοτηνής,”Σισμανόγλειο”, Νίκος Σωτηρακόπουλος μιλώντας σήμερα Τετάρτη στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» (8-12-2021).

Χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «ασπίδα» κατά του κορονοϊού και «μοναδικό μέσο προστασίας» . «Αν μια πράξη αλληλεγγύης μπορούμε σίγουρα να κάνουμε αυτή την εποχή είναι ο εμβολιασμός κατά του Covid 19, καθώς δεν προστατεύουμε μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους άλλους γύρω μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να εμπλακεί περισσότερο η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προσπάθεια για την επίτευξή καλύτερων αποτελεσμάτων στην εμβολιαστική κάλυψη λόγω της καθημερινής επαφής και συνεργασίας με τους πολίτες στα διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας. «Πιστεύω πως αν είχαν εμπλακεί περισσότερο οι δήμοι τα ποσοστά εμβολιασμού θα ήταν μεγαλύτερα» τόνισε ο κος Σωτηρακόπουλος σημειώνοντας πως είναι άλλη η απήχηση που έχει ένα πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας και άλλη αυτή ενός αιρετού της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος