Ν. Παπακωνσταντίνου: Το 30% των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της Κομοτηνής θα παραμείνει κλειστό

Ν. Παπακωνσταντίνου:  Το 30% των καταστημάτων  εστίασης και αναψυχής της Κομοτηνής θα παραμείνει κλειστό
Ο κος Νίκος Παπακωνσταντίνου

Πρεμιέρα χθες για το χώρο της εστίασης και της αναψυχής  και ο κος Νίκος Παπακωνσταντίνου, επαγγελματίας στο χώρο της αναψυχής και αιρετός στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής σημειώνει με βεβαιότητα πως σίγουρα όλοι πληρούν όλα τα μέτρα για την υγιεινή και την προστασία των εργαζομένων και των πελατών. «Τηρούν κατά γράμματα ό,τι έχει ορίσει το κράτος» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου όσοι έχουν την τύχη να έχουν εξωτερικό χώρο, γιατί υπάρχουν και τα καταστήματα που δυστυχώς δεν θα ανοίξουν, επειδή δεν έχουν εξωτερικό χώρο προσαρμόστηκαν αμέσως στους περιορισμούς που έχουν ανακοινωθεί.

Ν. Παπακωνσταντίνου:  Το 30% των καταστημάτων  εστίασης και αναψυχής της Κομοτηνής θα παραμείνει κλειστό«Τοποθετήσαμε τραπέζια και καρέκλες κρατώντας τις αποστάσεις που πρέπει, ώστε να τηρούνται όλοι οι υγειονομικοί περιορισμοί και να προστατεύονται καταναλωτές και εργαζόμενοι.» δήλωσε προσθέτοντας γίνονται προσπάθειες από την δημοτική αρχή, όπου υπάρχει επιπλέον χώρος να αξιοποιηθεί.
«Είναι πρόθυμος ο δήμος Κομοτηνής να δώσει επιπλέον τετραγωνικά όπου αυτά μπορούν να δοθούν χωρίς να ενοχλούνται περαστικοί, μητέρες με παιδιά και ΑμεΑ. Δεν θα πρέπει να ενοχλούμε άλλους συμπολίτες μας. Οι δήμοι θα εξετάσουν αν και πόσος χώρος μπορεί να δοθεί σε κάθε κατάστημα και από ό,τι ξέρω ο δήμος Κομοτηνής είναι σύμφωνος να το κάνει.» σημείωσε ο κος Παπακωνσταντίνου.
Παράλληλα, προβλέπει μην κρύβοντας την πίκρα του ότι αρκετά μεγάλο ποσοστό δεν θα ανοίξει τις επιχειρήσεις του, «Το λέω με πόνο στην καρδιά γιατί γνωρίζω καλά πόσο ταλαιπωρημένος είναι, πόσο αγώνα κάνουν όλοι για να μπορέσουν να διατηρήσουν σε λειτουργία τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους. Περίπου το 30% των καταστημάτων της πόλης θα παραμείνει κλειστό.»
Ν. Παπακωνσταντίνου:  Το 30% των καταστημάτων  εστίασης και αναψυχής της Κομοτηνής θα παραμείνει κλειστόΟ έμπειρος επαγγελματίας στάθηκε και στον σημαντικό ρόλο της ατομικής ευθύνης. «Να πάρουμε όλοι τα απαραίτητα μέτρα. Να τηρούμε ό,τι πρέπει. Να είμαστε εμείς σωστοί. Να τηρούν όλα τα μέτρα οι καταστηματάρχες. Ας μην φοβηθεί ο κόσμος να βγει έξω και να διασκεδάσει, όλα είναι ελεγχόμενα, δεν κινδυνεύει. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να στείλω το μήνυμα μου στους συμπολίτες μας ότι θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετάδοσης του ιού. Όχι φόβος λοιπόν, είμαστε εδώ για σας. Είμαστε εδώ για να διασκεδάσετε. Τρεις μήνες ήταν μεγάλη αποχή. Όλοι μας θέλουμε να γίνει μια επανέναρξη όχι μόνο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής αλλά και της καθημερινότητας.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος