Ν. Χαριτόπουλος: Περιμένουμε δημοπρατήσεις ύψους 15 εκ ευρώ για την επόμενη χρονιά της θητείας μας

Απολογισμό για τον δεύτερο χρόνο της θητείας του έκανε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαππών, Ντίνος Χαριτόπουλος επικεντρώνοντας κυρίως σε θέματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κ. Χαριτόπουλος, στάθηκε στα έργα για την εξασφάλιση της ύδρευσης σε οικισμούς του Δήμου που το καλοκαίρι είχαν μεγάλο πρόβλημα έλλειψης νερού, μια κατάσταση που σιγά σιγά εξομαλύνεται. Στάθηκε επίσης την Αγροτική οδοποιία, που πέρα από τα έργα που έγιναν, διεκδικεί ένα ακόμα ύψους 4 εκ ευρώ, στις παρεμβάσεις για την κοινωνική προστασία κ.α.
«Αυτό που θέλαμε να εμπεδωθεί από την άσκηση των καθηκόντων μας είναι να μπουν γερές βάσεις στη λειτουργία του Δήμου. Να έχει ο δημότης νερό, καθαριότητα, δρόμους. Να νιώσει ο δημότης την ασφάλεια, πως μπορεί ο Δήμος να παρέμβει και να δώσει λύση», σημείωσε ο κ. Χαριτόπουλος.
Επι πλέον πρόσθεσε πως για το υπόλοιπο της θητείας του προτάσσει την δημοπράτηση των έργων ύψους 15 εκ ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με αθλητικά έργα 600.000 ευρώ, Δημοτικό Κυνοκομείο 400.000 ευρώ, με ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κομμάτι Πολιτικής Προστασίας… «Αν η χρονιά κυλήσει χωρίς περαιτέρω προβλήματα από την πανδημία και δημοπρατηθούν για τον επόμενο χρόνο τα έργα αυτά ύψους 15 εκ ευρώ, νομίζω πως θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για το Δήμο Μαρωνείας-Σαππών», τόνισε ο κ. Χαριτόπουλος.
Σε ότι αφορά το Φράγμα Ιασίου, ανέφερε πως έχει γεμίσει η λίμνη του φράγματος, ετοιμάζονται οι μελέτες για τα δίκτυα άρδευσης. «Εμείς ως Δήμος ωστόσο, κάνουμε επαφές με τους αρμοδίους, για να αξιοποιηθεί και ως υδρευτικό το φράγμα. Βρήκα θετικό το κλίμα στις επαφές μου και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Χαριτόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος