Ν. Αγγελίδης: Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Νίκος Αγγελίδης, καθώς στις εκλογές της Παρασκευής έλαβε 80 ψήφους από τους 123 ψηφίσαντες, για την ανάδειξη των έξι μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής – Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου(ICC Ελλάς). Μέλη του ICC Ελλάς είναι όλα τα Επιμελητήρια καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν ο κ. Αγγελίδης εκλέχθηκε στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, την οποία κατείχε και στην προηγούμενη θητεία του Δ.Σ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς, ο Πέτρος Δούκας, προέρχεται από τα μέλη που δεν ανήκουν στα Επιμελητήρια, “γίνεται φανερό ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης κατέχει την υψηλότερη θέση στον Διεθνή Επιμελητηριακό Θεσμό, πάνω και από τα μεγάλα Επιμελητήρια του Κέντρου”.

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: “Για τον λόγο αυτό, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας και να δηλώσει ότι σε αυτή την τιμή θα ανταποκριθεί με σοβαρότητα και εργατικότητα, όπως έκανε πάντα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ