Η Πομάκα Πινάρ τραγουδά.Η Ελπίδα παίζει κανονάκι, η Μαρία Σαντούρι και η Παναγιώτα Βιολί. Οι τέσσερις μαζί είναι οι «Μεθυσμένες Χορδές». Ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το κοριτσίστικο αυτό συγκρότημα καταπλήσσοντας το κοινό. «Η αρχή έγινε σε μια συναυλία που δόθηκε στην Καβάλα για τους πρόσφυγες» δηλώνει η Μαρία και η Ελπίδα σημειώνει ότι το προσφυγικό ήταν και είναι ένα θέμα που τους άγγιξε και εξακολουθεί να τους αγγίζει. Οι κριτικές και τα σχόλια του κόσμου σ΄ αυτή την πρώτη εμφάνιση ήταν ενθαρρυντικά και οι «Μεθυσμένες Χορδές » αποφάσισαν πως θα πρέπει να μείνουν ενωμένες στην μουσική σκηνή της Ξάνθης.
Μετά την Καβάλα ακολούθησαν κι άλλες εμφανίσεις σε Ξάνθη, Βέροια και Κομοτηνή. «Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ πολύ, δεν μπορώ να φανταστώ τη μέρα μου χωρίς μουσική» δηλώνει η Παναγιώτα που μετά από εννέα χρόνια πιάνο αποφάσισε, χάρη στο Νονό της, να ασχοληθεί με το βιολί, «το βιολί σου δίνει τεράστιες δυνατότητες» σημειώνει εκείνη με αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Αγάπη και μάλιστα μεγάλη έχουν για το Σαντούρι και το Κανονάκι η Μαρία και η Ελπίδα κι δυο μαζί, στο ίδιο σχολείο, ονειρεύονται το μέλλον τους, ευχόμενες αυτό το ταξίδι να κρατήσει πολύ.
Το εξαιρετικό, νεανικό αυτό σχήμα συμπληρώνει η Πομάκα Πινάρ με την μαγευτική της φωνή. «Μ’ αρέσει να τραγουδώ. Τραγουδώ συνέχεια. Μ’ αρέσουν όλα τα είδη του τραγουδιού » δηλώνει αποκαλύπτοντας ότι με το τραγούδι νιώθει πολύ ευτυχισμένη. Στο πλευρό της, ακούραστη στέκεται και η ορεσίβια μητέρα της που καμαρώνει για τη μαγευτική φωνή της Πινάρ και συγκινείται κάθε φορά που την ακούει να τραγουδά. Τέσσερα υπέροχα κορίτσια, που ζωντανεύουν με ξεχωριστό τρόπο αγαπημένες μελωδίες. Τραγούδια και μουσικές που όλοι τις αγάπησαν και που χάρη σε εκείνες τις αγαπούν ξανά. Οι «μεθυσμένες χορδές» σκορπούν μέθη σε όλους κερδίζοντας το χειροκρότημα…
Φώτο:Οι «μεθυσμένες χορδές »Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος