Μ. Βεζυριαννίδης: Κύριος στόχος του Ομίλου η στήριξη της κοινωνίας που δοκιμάζεται

Εκδηλώσεις, πρωτοβουλίες και δράσεις που θα ακολουθούν τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και θα στηρίζουν τα μέλη της υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής, ο κο Μιχάλης Βεζυριαννίδης.

Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή “Καθημερινές Ιστορίες” (7-7-2022) οι εναλλαγές στους ρόλους είναι και το σύμβολο του Ομίλου και γι αυτό το λόγο αναλαμβάνοντας για ένα χρόνο την ηγεσία θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τη στήριξη εκείνων των προσπαθειών που συμβάλουν ουσιαστικά στην στήριξη της ίδιας της κοινωνίας.

Έχοντας γνώση, όπως είπε, της πίεσης που δέχονται ιδιαίτερα τα ευάλωτα νοικοκυριά, η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση ασκεί πιέσεις στο εισόδημα των κατοίκων της περιοχής και αυξάνει τα έξοδα διαβίωσης τους. Αποκάλυψε ότι στους στόχους του είναι η ενδυνάμωση των πρωτοβουλιών εκείνων που ενισχύουν τισ ευάλωτες πληθυσμιακά ομάδες.

«Μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, ωστόσο, όλοι μαζί μπορούμε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα» είπε ο κο Βεζυριαννίδης δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε θετική προσπάθεια τόσο του Δήμου, της Περιφέρειας, όσο και των υπολοίπων συλλόγων, σωματείων και φορέων της περιοχής σε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας .

Τέλος, υπενθύμισε πως πρωτοβουλίες όμοιες με αυτή του Video που δημιούργησε ο Όμιλος για τη σωστή χρήση του ποδηλατόδρομου της Κομοτηνής θα συνεχιστούν, πάντα έχοντας ως στόχο την προβολή ενός θετικού μηνύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος