Μ. Βασιλειάδης: Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν μεγάλη εμπειρία

«Δεν έχουμε μπει στη λογική των συζητήσεων. Αυτό που υποχρεούμαστε να κάνουμε σύμφωνα με την εντολή των δημοτών είναι να στηρίζουμε το καλό , να ασκούμε κριτική στο κακό και να το καταψηφίζουμε» δηλώνει ο κος Μιχάλης Βασιλειάδης, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Μαρωνείας Σαπών στην νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου, έτσι όπως αυτή προέκυψε μετά τις δημοτικές εκλογές.

Μ. Βασιλειάδης: Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν  μεγάλη εμπειρία
Ο κος Μιχάλης Βασιλειάδης

Μιλώντας για την συμμετοχή του σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα υποστηρίζει ότι του αφήνει μια γεύση καλή, χωρίς πικρία. «Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε πρόδωσαν και να μην έκαναν τελικά αυτό που σου υποσχέθηκαν, αλλά ακόμη κι αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα, είναι μέσα στο «παιχνίδι». Η συμμετοχή σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση ήταν μια μεγάλη εμπειρία, ένα άλλο πτυχίο, κοινωνικό» δηλώνει και σημειώνει ότι «Θα πρέπει να έχει ήδη μπει σε μια διαδικασία συζητήσεων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με τις άλλες παρατάξεις για να μπορέσει να προγραμματίσει και ο ίδιος τις πλειοψηφίες που θα θέλει να έχει.»

“Πονοκέφαλος” η υδροδότηση και η αγροτική οδοποιία

Σύμφωνα με τον κο Βασιλειάδη άμεσα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της υδροδότησης και της αγροτικής οδοποιίας. «Θα πρέπει ο δήμος να απορροφήσει πόρους από το ΕΣΠΑ και από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» δηλώνει προσθέτοντας ότι απαιτείται δουλειά και τίποτα άλλο. «Εμάς η δουλειά δεν μας φοβίζει καθόλου. Κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, θα βοηθήσουμε, θα στηρίξουμε, θα δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα στηρίξουμε την δημοτική αρχή.» Τέλος, επισημαίνει για μια ακόμη φορά ότι χρειάζεται δουλειά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. «Επαναλαμβάνω πρέπει να επιλυθούν ζητήματα, όπως αυτά του νερού, της αγροτικής οδοποιίας, της καθαριότητας. Τίποτα άλλο.»
Φώτο: Μιχάλης Βασιλειάδης ρεπορτάζ –κείμενο –φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος