Μ. Τσιακίρογλου: Αισιοδοξία, αλλά και προσπάθεια για καλύτερες επιδόσεις από τους επαγγελματίες της Ξάνθης

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι επαγγελματίες της Ξάνθης με αφορμή την κίνηση που σημειώθηκε τον Ιούνιο και τα πρώτα μηνύματα του Ιουλίου. Σύμφωνα με την κα Μαίρη Τσιακίρογλου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης η κίνηση που σημειώνεται είναι ικανοποιητική,αφήνοντας πίσω μια πολύ δύσκολη περίοδο.

«Δεν είναι όλα ανθηρά, σίγουρα, όμως, είναι καλύτερα σε σχέση με πέρσι» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (4-7-2022) σημειώνοντας πως κλάδοι όπως αυτοί της εστίασης, της αναψυχής πηγαίνουν καλύτερα, αλλά και επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης λόγω των πολλών γάμων και των βαπτίσεων που πραγματοποιούνται παραδοσιακά αυτή την περίοδο.

«Είναι ο κόσμος συγκρατημένος και εν όψει της έλευσης της εκπωτικής περιόδου, στις 11 Ιουλίου, οπότε προσδοκούμε ότι τότε θα πάμε ακόμη καλύτερα» σημείωσε γνωρίζοντας καλά πως πάντα το καταναλωτικό κοινό αξιοποιεί τις ευκαιρίες που δίνονται.
Μιλώντας για την επιστροφή της επιστρεπτέας ενίσχυσης σημειώνει ότι αφού τελικά επικράτησε η υποχρέωση της επιστροφής, τα ποσά να επιστραφούν τμηματικά γνωρίζοντας καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί της.

Δήλωσε ικανοποιημένη από τις προσπάθειες που γίνονται για την προβολή του τόπου με την ελπίδα ότι αυτή θα αποφέρει και τα αναμενόμενα οφέλη και πρόσθεσε ότι χρειάζονται ακόμη πολλά βήματα να γίνουν για να μπορέσει η περιοχή να επωφεληθεί από τη μεγάλη τουριστική κίνηση που σημειώνεται στη χώρα κάθε καλοκαίρι.

Τέλος, καταθέτοντας την πρότασή της τόνισε ότι ποτιστικά συμβάντα και εκδηλώσεις, όπως οι «Γιορτές Παλιάς Πόλης» θα πρέπει να επανασχεδιαστούν, ώστε να καταφέρνουν να έλκουν κόσμο και από άλλες περιοχές, διπλασιάζοντας τα οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος