Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους: Εξετάσεις για τους εκπαιδευτές χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών θα διεξαχθούν στις 21-10-2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00,στην έδρα της 2ΗΣ ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ.

Αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στη 2η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος με διεύθυνση Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 251 –ΤΚ:65201, 2ος όροφος, γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας, από τις 09:00 έως τις 14:00,μέχρι και την 15-10-2021, είτε αυτοπροσώπως είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του προαναφερόμενου κανονισμού , ήτοι, όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται αυτοπροσώπως, πρέπει να συνοδεύεται από ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων νόμιμων δικαιολογητικών.
Το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση, εκ μέρους του ενδιαφερομένου, προσκομίζει τη νόμιμη για αυτό εξουσιοδότηση, η οποία πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνησίου υπογραφής του εξουσιοδοτούντος.
Κατά την διενέργεια των εξετάσεων θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού covid 19.

Info
Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στο άρθρο 6 του αριθ. 50 Γενικού Κανονισμού Λιμένων όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την υπ΄ αριθμ. 2133.1/28057/2019 απόφαση Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ(ΦΕΚ Β΄1628/13-05-2019).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας στο τηλέφωνο 2541096666.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος