Ξάνθη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή – Βγήκαν όπλα, ρόπαλα και στυλιάρια για κτηματικές διαφορές

Δύο άτομα τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή για κτηματικές διαφορές, ενώ για το περιστατικό συνελήφθη σε περιοχή της Ξάνθης, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική καταγγελία, χθες το μεσημέρι ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη ημεδαπούς συνεργούς του, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα για κτηματικές διαφορές.

Κατά τη διένεξη, ένας εκ δραστών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα και έστρεψε, κατ΄ εντολήν του συλληφθέντα το όπλο στον πρώτο παθόντα, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει το όπλο από τον δράστη τραυματίσθηκε στο αυτί, ενώ και οι τέσσερις δράστες χτύπησαν τον δεύτερο παθόντα με ρόπαλα και στυλιάρια, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος