Κομοτηνή:Η Κρίση δεν αγγίζει τη μουσική δημιουργία

Array

Ένα μετά το άλλο τα μουσικά σχήματα, γκρουπάκια νεαρών ατόμων, ξεπροβάλλουν στην Κομοτηνή διεκδικώντας το δικό τους χώρο και το δικό τους κοινό. Έτοιμα να ταξιδέψουν το κοινό με τις μουσικές και τις νότες τους.

Ένα χρόνο από την στιγμή της δημιουργίας τους έχουν και οι Swinging Mice που παίζουν Swing. Η αρχή έγινε πριν ένα χρόνο σε ένα live στην Ξάνθη και έκτοτε ακολούθησαν δέκα ακόμη εμφανίσεις. Νεαρά αγόρια στα μουσικά όργανα μαζί με την ερμηνεύτρια τους παίζουν ελληνικά κυρίως και πολύ λίγα ξένα, άλλα διασκευασμένα από τους ίδιους και κάποια άλλα που είναι ήδη διασκευασμένα.

«Ήταν ένας χρόνος γεμάτος» δηλώνουν οι ίδιοι και μιλούν για τις δύο κιθάρες, το μπάσο, το πιάνο, τα πνευστά και τα κρουστά, (συν μια φωνή) που αποτελούν την ομάδα τους, αλλά και τις ατέλειωτες ώρες προβών για να μπορέσουν όλοι μαζί να αποτελέσουν ένα καλό μουσικό σχήμα. «Ήμαστε πιο ολοκληρωμένοι ως συγκρότημα, μια μπάντα οκτώ ατόμων με όλα τα βασικά όργανα» δηλώνουν με καμάρι. Όσον αφορά στα όνειρά τους; «Να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, να κάνουμε εμφανίσεις, να μην διαλυθούμε» ¨απαντούν οι Swinging Mice σαν να κάνουν τη δική τους ευχή.

Όσον αφορά στις επιπτώσεις της Κρίσης. Υποστηρίζουν πως η Κρίση δεν αγγίζει τη δουλειά τους. «Ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει να περνάει καλά, να ξεχνιέται, να διασκεδάζει. Σίγουρα είναι μειωμένη η αμοιβή αλλά το θετικό είναι ότι μπορούμε και συνεχίζουμε» δηλώνουν μην κρύβοντας ότι ονειρεύονται «α γίνει το σύμβολο της μπάντας τους ι τατουάζ και ο κόσμος να κουνιέται στους ρυθμούς τους».
Φώτο: Οι Swinging Mice Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος