Κρασί της Ροδόπης αποκτά Σεΐχηδες φίλους

Λίγοι, αλλά «θαρραλέοι», αυτοί είναι οι επισκέπτες του Οινοποιού Κίκονες σύμφωνα με την υπεύθυνη οινολόγο κα Μελίνα Τάσσου. Τηρώντας τα προστατευτικά από τον κορονοϊό μέτρα εξορμούν απολαμβάνοντας ανοιξιάτικο καιρό, ξεναγήσεις και καλό κρασί από το μοναδικό εν λειτουργία, τηρώντας φυσικά τα μέτρα προστασίας.

Στο οινοποιείο της καθιέρωσαν τις ξεναγήσεις για το κοινό και τις γευστικές δοκιμές. Και όπως ή ίδια δηλώνει, «με την ευκαιρία μιλάμε και σε κανέναν άλλον άνθρωπο, που λόγω της καραντίνας τους έχουμε χάσει!» λέει χαριτολογώντας και αποκαλύπτει, ότι οι Κίκονες έστειλαν κρασί στο Dubai! Στο Nammos, όπου είναι ανοιχτά κανονικά, απλά τηρώντας τα μέτρα προστασίας. Μάλιστα, η κα Τάσσου αναφέρει πως: “Έτυχε, ένας από τους πελάτες του μαγαζιού, να είναι ένας δισεκατομμυριούχος Άραβας Σεΐχης! Ο Σείχης, δοκίμασε το Sangiovese Μάρων Κίκονες και τρελάθηκε!”

Όμως πιο τυχεροί οι κάτοικοι της περιοχής δοκιμάζουν παρέα με τους ιδιοκτήτες του μοναδικού οινοποιείου της περιοχής ενδιαφέροντα κρασιά όπως παλαιωμένα κρασιά από Μαλαγουζιές (Μάρων Κίκονες Λευκός) ή και το κρασί του Σεΐχη…

Info
Το τηλέφωνο των Κικόνων: +30 25310 83737
Το Site: www.kikones.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος