Κορονοϊός: O Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης συστήνει στα μέλη του μετά μέτρα προστασίας

O Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης συστήνει στα μέλη του μετά από προτροπή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για τη λειτουργία των ιδιωτικών ιατρείων: 1. Στα ιδιωτικά ιατρεία εξυπηρετούνται μόνο επείγοντα περιστατικά.

2. Οι ασθενείς γίνονται δεκτοί μόνο μετά από ραντεβού και μόνο ένα συνοδό εφόσον είναι απολύτως απαραίτητος. 3. Ασθενείς χωρίς ραντεβού αξιολογούνται στην εξωτερική πόρτα του ιατρείου και εισέρχονται αναλόγως. 4. Παθολόγοι, πνευμονολόγοι, παιδίατροι, ωρλ, οφθαλμίατροι και ειδικότητες που εξετάζουν παιδιά πρέπει να λαμβάνουν μέτρα ατομικής προστασίας. Ιατρεία που δέχονται παιδιά και ενήλικες τα δέχονται σε διαφορετικές ημέρες και απολυμαίνονται καθημερινά. ΣΟΣ προμήθεια. 5. Εργαστήρια παντός είδους δέχονται μόνο επείγοντα με ανάλογα μέτρα προστασίας.

Επίσης, σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Ροδόπης: Η γνωμάτευση των εξετάσεων και η αποστολή των αποτελεσμάτων γίνεται μέσω Ίντερνετ. Δεν παραδίδονται αποτελέσματα στο χέρι. 6. Παράταση όλων των συνταγών για χρόνια νοσήματα αυτόματα μέσω ηδίκα 7. Όλες οι άδειες ασθένειας ισχύουν χωρίς έγκριση από επιτροπές , βεβαιώσεις γνήσιου υπογραφής και γίνονται αποδεκτές από όλες τις υπηρεσίες. 8. Κάθε είδους επιτροπές ασθενών σταματούν να δέχονται ασθενείς. Εξετάζονται μόνο επείγουσες περιπτώσεις διαδικτυακά.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ