Κομοτηνή:Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο Δημήτρης Χαρίτου

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας επέλεξε να βρεθεί ο Δημήτρης Χαρίτου, λίγο πριν από το κλείσιμο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Κομοτηνή:Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο Δημήτρης ΧαρίτουΣυγκεκριμένα,  σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης επισκέφτηκε το 1ο ΚΑΠΗ της Κομοτηνής, συνομίλησε με μέλη του και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία. Επόμενος σταθμός του ήταν το Γηροκομείο της πόλης, όπου τον υποδέχτηκε με θερμά λόγια ο πρόεδρος του Δ.Σ., πατήρ Δημήτριος Βασιλειάδης, αναγνωρίζοντας ότι διαχρονικά, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, βρίσκονταν κοντά στο ίδρυμα.

Ο κ. Χαρίτου, αφού ευχαρίστησε τον πατέρα Δημήτριο, σημείωσε ότι η επίσκεψή του στο Γηροκομείο ήταν μια κίνηση αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελεί ως δομή, ενώ επισήμανε ότι με τη συνδρομή της η Εκκλησία επιβεβαιώνει τον κρίσιμο κοινωνικό ρόλο που κατέχει.

Κομοτηνή:Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο Δημήτρης Χαρίτου«Το όμορφο περιβάλλον και η ζεστασιά που προσφέρουν τέτοιου είδους δομές, είναι καθρέφτης της ανθρωπιάς της κοινωνίας μας», σημείωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση, εφόσον η κοινωνία του αναθέσει ευθύνες, να είναι  αρωγός στο έργο του Γηροκομείου, για να συμβάλει στη διεύρυνση και βελτίωση των δράσεων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους ηλικιωμένους.
Ταυτόχρονα, τόνισε την αναγκαιότητα η πολιτεία να ενισχύσει περαιτέρω τις πολιτικές για την κοινωνική μέριμνα και, ειδικά, για τη φροντίδα που παρέχεται στους ηλικιωμένους.
Μιλώντας δε από καρδιάς στους «απόμαχους» της ζωής, αναγνώρισε στα πρόσωπά τους, τούς ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, κράτησαν τον κοινωνικό ιστό ενωμένο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος