Κομοτηνή:Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κος Νίκος Τσαλικίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η πρόοδος της συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστο Μέτιο και την ΑΝΡΟ για τη σύνταξη του Τεχνικού Δελτίου, το οποίο άμεσα θα αποσταλεί στη ΓΓΑ για να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού η χρηματοδότηση των Μελετών για την ολική ανάπλαση του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Κομοτηνή:Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  είχε ο αντιπεριφερειάρχης ΡοδόπηςΕνδεικτικά, για την εγκατάσταση προκάτ κερκίδας 800 θέσεων στη νότια πλευρά, τη διαμόρφωση αποδυτηρίων κάτω από την κερκίδα, την τοποθέτηση συνθετικού ή φυσικού χλοοτάπητα στο χωμάτινο γήπεδο κ.λπ.
«Ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ροδόπης με στόχο και την προσέλκυση διεθνών διοργανώσεων στο προσεχές μέλλον, αποτελεί? πεδίο συστηματικής συνεργασίας της Περιφέρειας με τον Υφυπουργό κ. Αυγενακη», επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης και στάθηκε στην «υλοποίηση του σχεδιασμού για την αναβάθμιση των υποδομών στο Πανθρακικό Στάδιο, με κοινό στόχο η Κομοτηνή να είναι έτοιμη στα τέλη του 2022 να υποδεχθεί αθλητικές συναντήσεις ευρωπαϊκής εμβέλειας».

Επιπλέον, ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία η δημοπράτηση για την «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου» στο Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής. Ολοκληρώθηκε η υποβολή προσφορών για το έργο, προϋπολογισμού 780.000 €, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Κομοτηνή:Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού  είχε ο αντιπεριφερειάρχης ΡοδόπηςΟι σχετικές εργασίες θα ξεκινήσουν εντός του προσεχούς τετράμηνου, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάδειξης του Αναδόχου και θα περατωθούν έπειτα από παρέλευση πέντε μηνών.
To έργο περιλαμβάνει:
* Αντικατάσταση ελαστικού συνθετικού τάπητα, επιφάνειας περίπου 7.000 τ.μ.
* Εναρμόνιση με της προδιαγραφές της IAAF της Λίμνης για τα Στιπλ και των σκαμμάτων αλμάτων μήκους, τριπλούν, ύψους και επί κοντώ
* Αντικατάσταση των δύο βαλβίδων σφαιροβολίας και δισκοβολίας/σφυροβολίας, καθώς και προμήθεια κλωβού
* Οκτώ (8) νέους αναστρεφόμενους βατήρες αλμάτων μήκους και δύο (2) βαλβίδες άλματος επί κοντώ
* Διαχωριστικό κράσπεδο στο όριο μεταξύ της πρώτης διαδρομής του ταρτάν και της κονίστρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος