Κομοτηνή:Στη δικαιοσύνη η υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου Σεζάλ

Array

Στην αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής θα ζωντανέψει αύριο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 6χρονου Σεζάλ στην Κομοτηνή. Ο 15χρονος – κατ’ ομολογίαν του δράστης- μετά την τρίωρη απολογία του στον ανακριτή, είχε κριθεί προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη σορό του εξάχρονου Σεζάλ σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Κομοτηνής. Λίγες ώρες μετά προσήγαγαν τον 15χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι αρχικά κακοποίησε σεξουαλικά τον 6χρονο και στη συνέχεια τον στραγγάλισε. Ο δράστης που από την αρχή ήταν ο βασικός ύποπτος υπέδειξε στους αστυνομικούς το εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο το κωφάλαλο παιδάκι, δεμένο χειροπόδαρα.

Τα αποτελέσματα της έκθεσης του Ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαου Κιφνίδη σόκαραν. Σύμφωνα με την νεκροψία ο εξάχρονος κωφάλαλος Μεχμεταλή Σεζάλ βρήκε τραγικό θάνατο. Βιάστηκε και στραγγαλίστηκε.
Στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές, όπως στο λαιμό και στο πρόσωπο. Ο κος Κιφνίδης είχε μιλήσει στην ΕΡΤ Κομοτηνής «για άγρια παρά φύση συνουσία» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ένα «από τα πιο άγρια περιστατικά που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου».

Ο 15χρονος αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες: αποπλάνηση ανηλίκου, βιασμός κι ανθρωποκτονία από πρόθεση. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατηγορούνται και οι γονείς του 15χρονου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος