Πρώτος ήρθε και φέτος στην 8η Ρεγκάτα, -Αγώνες Ιστιοπλοΐας- στην Αλεξανδρούπολη, ο 16χρονος Βαγγέλης Δολιανίτης από την Κομοτηνή, τη διοργάνωση των οποίων έχει ο Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.
Ο ίδιος έχει επιστρέψει νικητής και σε παλιότερες διοργανώσεις Ιστιοπλοΐας στην Αλεξανδρούπολη, με μικρότερα σκάφη.
Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 11 χώρες, ανάμεσά τους η Γερμανία, η Ρως, η Ιταλία κ.α, όμως ο 16χρονος Βαγγέλης σαν σύγχρονος Οδυσσέας, κατάφερε να τους νικήσει, έχοντας εφόδια την αγάπη του για τη θάλασσα και την πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Ο ίδιος θέλει να σπουδάσει σε τμήμα Φυσικής Αγωγής και να ακολουθήσει προπονητική, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη του και το μεράκι του στους νέους, τους οποίους και από τώρα καλεί να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα.
Μεγάλο του παράπονο το γεγονός πως δυστυχώς για νομικούς λόγους, δεν μπορεί να λειτουργήσει εδώ και τόσα χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος στο Φανάρι Κομοτηνής, στερώντας πολλές ευκαιρίες άθλησης σε πολλούς, αλλά και έσοδα από την περιοχή, καθώς θα αποτελούσε πόλος έλξης για πολλούς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος