ertnews.gr

Κομοτηνή: Καταστηματάρχες με παράδοση κι ελπίδες

Οι ελπίδες των καταστηματαρχών για αύξηση της κίνησης εν όψει της έλευσης των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολλές.
23/11 08:17
Κομοτηνή: Καταστηματάρχες με παράδοση κι ελπίδες

«Είμαστε νέοι και το παλεύουμε» δηλώνει η Δέσποινα Φαρασοπούλου, που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με τη λειτουργία του καταστήματος πώλησης λευκών ειδών, στρωμάτων και ειδών ιματισμού στην Κομοτηνή. «Ό,τι μπορούμε για το καλό, κάνουμε» προσθέτει σημειώνοντας πως πάντα η καλή διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και η ποιότητα του εμπορεύματος.

Όσον αφορά στις τιμές πώλησης των προϊόντων στην Κομοτηνή; Κάνει λόγο για μια αγορά «προσιτή» στους καταναλωτές. «Μπορεί κανείς στην Κομοτηνή να βρει σίγουρα αυτό που ζητά κι αυτό που «αντέχει» η τσέπη του». Ήδη από την πλευρά των καταστηματαρχών γίνονται προσπάθειες να αλλάξει η διάθεση του κόσμου προς το καλύτερο με το στολισμό των βιτρινών, «να δει ο κόσμος, να χαμογελάσει» δηλώνει η κα Φαρασοπούλου σπεύδοντας να σημειώσει ότι είναι καλό να μένει κανείς μακριά από την μιζέρια και να χαμογελά.

Οι ελπίδες των καταστηματαρχών για αύξηση της κίνησης εν όψει της έλευσης των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πολλές. «Μακάρι το πνεύμα των εορτών να αγγίξει όλους, να μας αλλάξει τη διάθεση.» Με ενδιαφέρον παρατηρεί η κα Φαρασοπούλου και τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την ανάγκη αύξησης της επισκεψιμότητας πελατών από την Βουλγαρία και την Τουρκία. «Ακόμη δεν έχουμε δει να γίνεται κάτι τέτοιο» δηλώνει και προσθέτει «το καλοκαίρι δυο –τρεις Βούλγαροι πελάτες πέρασαν από το κατάστημά μας. Αν σταθούν στην αγορά της Κομοτηνής και θελήσουν να την γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν, τότε σίγουρα θα έχουμε καλές μέρες να περιμένουμε» προβλέπει βέβαιη ότι κάτι καλό θα προκύψει στο μέλλον αρκεί να μην χαθεί η αισιοδοξία και η διάθεση για δημιουργία και προσπάθεια.
Φώτο:Δέσποινα Φαρασοπούλου και η υπάλληλος της κα Ντίνα Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version