Κομοτηνή: Iκανοποιητική η ανταπόκριση στις εκπτώσεις

Αρκετά ικανοποιητική κρίνεται η έως τώρα αγοραστική κίνηση στην αγορά της Κομοτηνής, με τα ποσοστά των εκπτώσεων να ανεβαίνουν πια στο 50%.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΠαγγελματοβιοτεχνών, Ανέστης Βαφειάδης, δήλωσε αισιόδοξος για το δεύτερο μήνα των εκπτώσεων, από την ανταπόκριση του κόσμου.
Εξ άλλου λόγω της οικονομικής κρίσης και της σύγχρονης τεχνολογίας, ο κ. Βαφειάδης ανέφερε πως οι επαγγελματίες ίσως θα έπρεπε αρχίζουν να αναζητούν νέους τρόπους προσέγγισης του αγοραστικού κοινού και κυρίως των τουριστών, όπως το συνεχές ωράριο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και η εξυπηρέτηση τους με ηλεκτρονικό τρόπο.
Σε ότι αφορά τον Τουρισμό εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως δεν μπορεί να επιτευχθεί στο νομό Ροδόπης μιας συνέργεια μεταξύ των φορέων για προβολή μέσω εντύπων της Ροδόπης, όπως έχουν προχωρήσει οι γειτονικοί νομοί με φυλλάδια και στο τελωνείο των Κήπων στα Αγγλικά και στα Τουρκικά.
Ζήτησε επι πλέον την λειτουργία ενός ενημερωτικού περιπτέρου στο τελωνείο της Νυμφαίας, για την ενημέρωση των διερχομένων τι μπορούν να βρουν στη γη της Ροδόπης.
«Είναι κρίμα που παρουσιαζόμαστε ανέτοιμοι μπροστά στο άνοιγμα του κάθετου άξονα της Νυμφαίας και δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε το ρεύμα των τουριστών, όπως θα έπρεπε», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Βαφειάδης.
Κομοτηνή: Iκανοποιητική η ανταπόκριση στις εκπτώσεις

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος