Κομοτηνή: Ένας αισιόδοξος κομμωτής

Array

Ο Χούσχογλου Ερόλ είναι κομμωτής στην Κομοτηνή. Το δικό του επαγγελματικό βήμα το έκανε το 2013, «το τόλμησα, παρά την Κρίση, γιατί αυτό ξέρω να κάνω, αυτό θέλω να κάνω» δηλώνει σημειώνοντας πως εκείνος είναι ευχαριστημένος από το τόλμημα του, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετική. «Ήταν όνειρο μου να έχω έναν δικό μου επαγγελματικό χώρο. Βγαίνει το μεροκάματο, δόξα το Θεό» δηλώνει αντιμετωπίζοντας με θετική ματιά τις αλλαγές γύρω του.

Εργάζεται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως το απόγευμα εξυπηρετώντας πελάτες κάθε ηλικίας, συνήθως από 20 έως 45 ετών χωρίς να λείπουν οι πολύ πιο νέοι και οι πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία. Τα τελευταία χρόνια παρατηρεί τις συνήθειες των ανδρών πελατών να μην αλλάζουν και τις γυναίκες να περιορίζουν κάπως τα έξοδα τους.

«Η Κρίση δεν μ’ άγγιξε καθόλου σχεδόν κι αυτό νομίζω ότι οφείλεται στην προσπάθεια που κάνω. Είναι σημαντικό στον επαγγελματικό μας χώρο να είμαστε χαμογελαστοί και έξω από το χώρο μας να συμπεριφερόμαστε στους άλλους, όπως θέλουμε να να μας συμπεριφέρονται εκείνοι. Να έχουμε ένα καλό πάρε δώσε με όλους τους ανθρώπους, όλες τις ηλικίες, να μην ξεχωρίζουμε ανθρώπους. Να είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι.» δηλώνει προτρέποντας όλους να προσπαθήσουν να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που συνήθως κάνουν. «Να ψάξουν και να βρουν αυτό που θέλουν πραγματικά να κάνουν, μόνο έτσι θα έχουν σταθερή, ανοδική πορεία» καταλήγει, αισιόδοξος ότι θα έρθουν σίγουρα καλύτερες μέρες.
Φώτο: Χούσχογλου Ερόλ Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος