Κομοτηνή: Υποτονική η κίνηση στην αγορά παρά τις δελεαστικές εκπτώσεις

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της Κομοτηνής παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων σημείωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, η κα Κική Κωνσταντινίδου μιλώντας σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες»(4-8-2021). Όπως είπε «δεν είναι η κίνηση αυτή που θα προσδοκούσαν να έχουν υπό κανονικές συνθήκες».

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι: «Προς το τέλος Αυγούστου, όταν παραδοσιακά και όλοι οι επαγγελματίες, ανεβάσουν τα ποσοστά των εκπτώσεων θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη κινητικότητα και κατανάλωση στην αγορά» επισημαίνοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή, όμως, κινούμαστε αρκετά χαμηλά και δεν είναι και τόσο αισιόδοξο μήνυμα για την αγορά μας.»

Η έλευση των Κομοτηναίων μεταναστών δημιουργεί κίνηση στους δρόμους, ωστόσο, όπως υποστήριξε η δραστήρια πρόεδρος η πανδημία είναι παγκόσμια κι αυτό μετριάζει την αγοραστική τους δύναμη. «Τις δυσκολίες που περνάμε εμείς τις περνάνε και στις άλλες χώρες. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει μια δυσκολία γενικά στην κατανάλωση». Αναφερόμενη ειδικά στην αγορά της Κομοτηνής σημείωσε ότι: «Είναι πάρα πολύ ασφαλής αγορά» και πρόσθεσε «Από την αρχή της πανδημίας εμείς σαν εμπορικός σύλλογος κρατάμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προσπαθούμε να ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους για το πώς πρέπει να κινείται η αγορά. Στόχος μας να έχουμε μια ασφαλή αγορά».

Τέλος, κάλεσε όλους και όλες τους κατοίκους της περιοχής «Να στηρίξουν την αγορά της πόλης. «Πάγιο αίτημα», όπως είπε, «το οποίο το στέλνουμε πάντα και το οποίο θέλουμε να γίνει βίωμα σε κάθε έναν από εμάς: Να στηρίζουμε την αγορά της πόλης, τα καταστήματα της Κομοτηνής , την οικονομία της περιοχής μας, καθώς είναι κάτι που γυρνάει άμεσα στις δικές μας οικογένειες, στα δικά μας παιδιά και έτσι στηρίζουμε παράλληλα και το εργασιακό περιβάλλον».
Συνέντευξη –κείμενο-φωτογαρφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος