Κομοτηνή: Ξενάγηση στην εικαστική δημιουργία τριών Δήμων της Αν.Μ.θ.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είστε σήμερα μαζί μας μια τέτοια Άγια μέρα». Με τα λόγια αυτά η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Ζωή Κοσμίδου καλωσόρισε το κοινό στην εικαστική, καλλιτεχνική έκθεση με θέμα: «Ταξίδι σε 3 Δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα», που φιλοξενείται στο Φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

Κομοτηνή: Ξενάγηση στην εικαστική δημιουργία τριών Δήμων της Αν.Μ.θ.
Η κα Κοσμίδου με τη Γραμματέα Βιομηχανίας

Τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Θωμαΐδα Ευτυχίδου, τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκο Τσαλικίδη, την προϊσταμένη της ΔΕ, Μαίρη Κοσμίδου, και τους λοιπούς προσκεκλημένους ξενάγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων», ο κος Άρης Ασσαριωτάκης και ο επιμελητής της Έκθεσης Σταύρος Δεληγιάννης.

«Είναι πραγματικά ιδιαιτέρως εξαιρετική η προσπάθεια και αξιέπαινη. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στο χώρο του Μεγάρου βλέποντας και ξεναγώντας μας στα τόσο ωραία εκθέματα διάσημων καλλιτεχνών, εγνωσμένης αξίας», δήλωσε η Γραμματέας Βιομηχανίας. Παράλληλα, πρόσθεσε: « Είναι εξαιρετικό να βλέπουμε νέες ιδέες, να βλέπουμε την Τέχνη να μας γεμίζει δύναμη για το μέλλον».

Η έκθεση είναι επισκέψιμη καθημερινά από το πρωί 10:30 έως 14:00 και 18:30-22:00 το βράδυ έως τις 31 Οκτωβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος