Ξεκίνησε το πρώτο δεκαπενθήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων για το 2021 το Σάββατο, 1/05/2021, και λήγει το Σάββατο 15/05/2021. “Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουμε ότι οι 15 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής.
Προαιρετικά, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 9 Μαΐου, ως μία από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με την ΚΥΑ αριθμός Δ1α/Γ.Π.οικ. 27683/2021. Το ωράριο που προτείνεται στα καταστήματα-μέλη να ακολουθήσουν για την Κυριακή 9/05/2021 είναι 11:00-15:00.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της υποχρεωτικής αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι διατάξεις περί εκπτώσεων ή οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση του καταναλωτή, επιβάλλονται εξαιρετικά υψηλά πρόστιμα.
Επιπλέον η αγορά συνεχίζει με τη μέθοδο click inside και click away και θα λειτουργεί σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο που έχει ως εξής:
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 8:30-14:30 και 17:30-21:00
Δευτέρα –Τετάρτη 8:30-14:30
Σάββατο 8:30-14:30.
“Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας και προτιμούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, είναι η καλύτερη επιλογή για όλους μας!”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος