Κομοτηνή: Βγήκε από το “mute” η μουσική σε καφέ, μπαρ και εστίαση (ηχητικό)

Βγήκε από το «mute» η μουσική σε καφέ, μπαρ και εστίαση κι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν σίγουρα διαφορετικό για ιδιοκτήτες κι εργαζόμενους στους χώρους αυτούς, αλλά και για τους ίδιους τους πελάτες που έδωσαν παραγγελίες τις αγαπημένες τους μουσικές επιλογές και κάποιοι από αυτούς όταν ήρθαν στο κέφι τραγούδησαν… μετά από καιρό.

Κομοτηνή: Βγήκε από το “mute” η μουσική σε καφέ, μπαρ και εστίαση (ηχητικό)«Είχε ανάγκη ο κόσμος τη μουσική και εμείς την ελπίδα ότι θα φανεί χρήσιμη συμβάλλοντας στη πολυπόθητη άνοδο της κίνησης» δήλωσε ο Γιάννης Κουτσιαλιανίδης, ιδιοκτήτης χώρου εστίασης στην Κομοτηνή για τη λειτουργία των καταστημάτων με μουσική!

«Είναι κάτι ευχάριστο για τον κόσμο το άκουσμά της αυτό και μόνο. Έκανε παράπονα ο κόσμος για την έλλειψη μουσικής» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» προσθέτοντας χαριτολογώντας «Μακάρι να μην ακούσουμε ποτέ παράπονα για το φαγητό αυτός είναι ο στόχος μας. Για τη μουσική ας ακούμε.»

«Οπότε τώρα ξεκινάτε δυναμικά;» τον ρωτήσαμε «Δυναμικά και βλέπουμε» απάντησε μην κρύβοντας την αγωνία που συντροφεύει τον ίδιο και τους συναδέλφους του. Όσον αφορά στις μουσικές επιλογές; « Ανάλογα με τη σύνθεση των πελατών. Ό,τι ζητάει ο κόσμος. Ανάλογα με τους πελάτες και η παραγγελία που δίνεται» απάντησε.

Μιλώντας δε για την πελατεία στην μετά Covid εποχή; «Η νεολαία, είναι η μεγαλύτερη ηλικία. Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει δυναμικά η κίνηση. Περιμένουμε, να έρθει ο κόσμος.» Για να ευχηθεί τέλος κάτι που η Πανδημία του νέου κορονοϊού ανέδειξε πόσο πολύτιμη ευχή είναι: «Υγεία! Μόνο υγεία τίποτα άλλο».

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου
Ακούστε εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος