Κομοτηνή: “Τρίποντο” συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον ΓΑΣ

Το μονοπάτι της συνεργασίας του ΓΑΣ Κομοτηνής με τους περιφερειακούς δήμους της Ροδόπης άνοιξε. Βήμα πρώτο, η χθεσινή (19/8/2021) επίσημη συνάντηση με τη δημοτική Αρριανών και η συμφωνία κοινής συμπόρευσης που επετεύχθη. «Αποφασίσαμε από πέρσι ακόμη ως ΔΣ να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της Ροδόπης να παίξουν μπάσκετ» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες»(20-8-2021) ο πρόεδρος της ομάδας του ΓΑΣ Κομοτηνής, ο κος Πεταλωτής σημειώνοντας ότι διαπίστωσαν την ύπαρξη κλειστών γηπέδων τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παραμένουν κλειστά ενώ θα έπρεπε να φιλοξενούν δημότες, κόσμο, πολίτες όλων των ηλικιών, ανθρώπους να αθλούνται.

«Εντοπίσαμε έτσι και το γήπεδο στο Δοκό, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» για να ανακαινιστεί και μας δίνει την ευκαιρία ο δήμος να το αξιοποιήσουμε μεταφέροντας τεχνογωσία, προπονητές και ό,τι υλικό χρειάζεται ώστε να αθληθούν όλα τα παιδιά που επιθυμούν από το δήμο και ταυτόχρονα να δώσουμε «ζωή» στο γήπεδο. Αν βγει και κάποιο ταλέντο από αυτή την προσπάθεια, τότε σίγουρα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας σε επαγγελματικό επίπεδο» είπε ο κος Πεταλωτής.

Μιλώντας ειδικά για το γήπεδο του Δοκού είπε πως πρόκειται για ένα κλειστό γήπεδο, προπονητήριο το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα γίνει και αξιόπιστο και θα αποκτήσει αξιόπιστες ουσιαστικές προδιαγραφές. «Τα παιδιά θα μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια όχι μόνο τηρώντας τους κανόνες και τα μέτρα λόγω Covid αλλά και όλα τα αλλά που ισχύουν για το ασφαλές παιχνίδι» ανέφερε ο κος Πεταλωτής εξηγώντας πως «Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά».

Σύντομα θα δημιουργηθούν τμήματα κοριτσιών κι αγοριών ενώ το σχέδιο θα επεκταθεί το  και σε άλλους δήμους. Επόμενο βήμα, η διοργάνωση τουρνουά, στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες από όλους τους δήμους.
Φώτο: Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος