Κομοτηνή: Τραγουδώντας την αγάπη

Array

Τα βράδια τους στην Κομοτηνή έχουν μουσική, στίχους, υπέροχες ερμηνείες. Η Μαρία Μουρατίδου τραγουδά και ο Γιάννης Κουλαουζίδης παίζει αρμόνιο. Κι οι δυο μαζί αποτελούν ένα ξεχωριστό δίδυμο στο χώρο του πολιτισμού στη Ροδόπη.

Από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τραγούδι

Κομοτηνή: Τραγουδώντας την αγάπη «Ξεκίνησα από πολύ μικρή να τραγουδώ. Από μαθήτρια στο Δημοτικό ακόμη έλεγα στους δικούς μου ότι «εμένα μου αρέσει να τραγουδώ»» θυμάται η Μαρία, απόφοιτη του ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων Καβάλας. «Καμία σχέση οι σπουδές μου με το τραγούδι, αλλά δεν πειράζει. Η μουσική είναι η αγάπη μου, ο έρωτας μου, δίνει νόημα στη ζωή μου» δηλώνει χαμογελώντας γνωρίζοντας καλά πως κάνει κάτι που αγαπά πολύ. Κινείται στον έντεχνο χώρο, ερμηνεύει εξίσου όμορφα ελαφρολαϊκά και ξένα έχοντας στο πλευρό της το Γιάννη.

Στη μπάντα του στρατού

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα» δηλώνει ο Γιάννης Κουλαουζίδης, μέλος της μπάντας τους Στρατού της 21ης Ταξιαρχίας. «Είναι τιμή για μένα να υπηρετώ σ’ αυτό το χώρο. Βλέπω πως οι κάτοικοι της Κομοτηνής αγαπούν την μπάντα. Μας χειροκροτούν, χαίρονται που μας βλέπουν. Κι αυτό με κάνει περήφανο» δηλώνει και θυμάται κι εκείνος τα πρώτα του βήματα με το αρμόνιο. «Ήμουν πολύ μικρός και με την παρότρυνση της μητέρας μου, βρέθηκα στο ωδείο, στις Φιλαρμονικές της Δράμας και εν συνεχεία στη μπάντα του στρατού.»

Εύχονται και οι δύο ο κάθε χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. «Η αγάπη είναι πάνω από όλα. Πολλά μπορείς να νικήσεις με την αγάπη.» δηλώνει ο Γιάννης και η Μαρία προσθέτει «δεν πρέπει να έχουμε άγχος στη ζωή μας, μας κάνει πολύ κακό. Όσο περισσότερο αγάπη έχεις στην καρδιά σου, τόσο πιο πολλά πράγματα μπορείς να πετύχεις στη ζωή σου. Τόσο πιο ευχάριστος άνθρωπος είσαι.»

Όσον αφορά στα μουσικά επαγγελματικά τους σχέδια; Προς το παρόν εμφανίσεις στη Λέσχη Κομοτηναίων, στο Σουλτάν Τεπέ και στο Show Cabaret του Ιωακείμ Ιωακειμίδη ένας χειμώνας γεμάτος για δύο νέους καλλιτέχνες που ζουν το όνειρό τους, τραγουδώντας για την αγάπη σε μια εποχή δύσκολη. «Μόνο αγάπη να υπάρχει, όλα τα άλλα τα παλεύουμε» λένε ξανά ερμηνεύοντας ένα ακόμη τραγούδι.
Φώτο:Γιάννης Κουλαουζίδης Μαρία Μουρατίδου Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος