Στην καταγραφή των σημείων εκείνων στην πόλη της Κομοτηνής, όπου πρέπει να τοποθετηθούν ηχητικά φανάρια για τη διευκόλυνση της διέλευσης των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους, θα προχωρήσει το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ξάνθης και την Περιφερειακή Ένωση ΑμεΑ Αν.Μ.Θ.
Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης, Τρύφωνας Καρούντζος, τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τη δημοτική αρχή της Κομοτηνής ώστε να δρομολογηθεί η από κοινού τους συνεργασία.

Όσον αφορά στις ράμπες πρόσβασης, σε ερώτηση για το αν η Κομοτηνή είναι 100% προσβάσιμη, όπως και όλα τα δημόσια κτίρια, ο πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης ανέφερε πως δρομολογείται επίσης συνεργασία με τη δημοτική αρχή, για την πραγματοποίηση εργασιών λίφτινγκ των ραμπών που ήδη υπάρχουν, για να εξαλειφθούν πλήρως κακοτεχνίες και σκαλώματα.
Τέλος ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα, και σε πρωτοβουλίες- παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, όχι μόνο υπαρκτός, αλλά και αρκετά σημαντικός ο αριθμός τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος