Κομοτηνή: Τον δικό τους αγώνα καταθέτουν καθημερινά οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ

Το δικό τους αγώνα καταθέτουν καθημερινά οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ φροντίζοντας για την αποκατάσταση των βλαβών με τις ελλείψεις σε προσωπικό να δυσχεραίνει το έργο τους και την ανάθεση σε εξωτερικές εργολαβίες να τους βρίσκει αντίθετους. Εργαζόμενοι εναερίτες δίνουν το δικό τους αγώνα, άλλοτε “παλεύοντας ” με το χρόνο και άλλοτε με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Όπως δήλωσε σήμερα 26-1-2023 στο www.ertnews.gr ο κος Βαγγέλης Λαφτσής, από τους εμπειρότερους τεχνικούς στη ΔΕΗ της Κομοτηνής οι όποιες αναθέσεις έργου θα πρέπει να συνοδεύονται από την κατάρτιση και την εκπαίδευση των εργαζομένων για την αποφυγή ατυχημάτων. «Απαιτείται έμπειρο προσωπικό» είπε και σημείωσε χαρακτηριστικά «είμαστε ταγμένοι υπέρ του καθήκοντος» κι αναφερόμενος στις δυσκολίες του επαγγέλματος σημείωσε «γνωρίζουμε πως καθημερινά που εργαζόμαστε υπάρχει ο κίνδυνος να μην γυρίσουμε πίσω» χαρακτηρίζοντας το «ρεύμα αόρατο εχθρό» και τονίζοντας ότι: «Κάνοντας αυτή τη δουλειά ζούμε συντροφιά με τον κίνδυνο».

Αναφερόμενος στα περιστατικά που αντιμετωπίζουν πιο συχνά στάθηκε στις διακοπές ηλεκτροδότησης σπιτιών, οικισμών και στον εξωτερικό ηλεκτροφωτισμό. «Οι συνθήκες εργασίας είναι δύσκολες, απαιτείται έμπειρο προσωπικό» τόνισε γνωρίζοντας από κοντά, όχι μόνο τη δική του προσπάθεια, αλλά και αυτή των συναδέλφων του.

Όσον αφορά στην περίοδο του χειμώνα, τη χαρακτήρισε πιο δύσκολη και τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης συχνότερες.

Φώτο- πηγή: https://menshouse.gr/epikerotita/101738/enaerites-tis-dei-ti-dyskolo-pragma

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος