Κομοτηνή: Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ για τις δομές πρόνοιας

“Στις 30 Μαρτίου 2021 εκδόθηκαν ύστερα από πολλές καθυστερήσεις τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2019 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, τριάντα οκτώ (38) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ)”, τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΑΜΘ. Όπως σημειώνει: “Η παραπάνω εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών και των πολιτικών προτεραιοτήτων της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του – τότε – Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκεκριμένα της αναπληρώτριας Υπουργού Θεανώς Φωτίου”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “συστάθηκε σημαντικός αριθμός οργανικών θέσεων για όλους τους παραπάνω δημόσιους φορείς. Πρόκειται για 393 θέσεις που σύστησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο πάγωσε επί μήνες την προκήρυξη, αλλά κι όταν τελικά την προχώρησε, προκήρυξε λιγότερες θέσεις και συγκεκριμένα 317”.

Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η πρώην διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας με πρόεδρο τον Σωτήρη Σωτηριάδη, όπως σημειώνεται, “διεκδίκησε και κατάφερε να εξασφαλίσει 35 μόνιμους διορισμούς διάφορων αναγκαίων ειδικοτήτων τόσο για τη στελέχωση της κεντρικής υπηρεσίας όσο και για τις εφτά δομές στην περιφέρειά μας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για το διορισμό οχτώ ΤΕ ειδικοτήτων. Μία θέση ΤΕ Λογοθεραπευτών στο παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας, μία θέση ΤΕ Εργοθεραπευτών στο παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, μία θέση ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού στην κεντρική υπηρεσία στην Καβάλα και δύο θέσεις ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών στα παραρτήματα Προστασίας Παιδιού και Χρονίων Παθήσεων Δράμας αντίστοιχα”.

Διαβάστε εδώ:ΔΤ-ΠΣΕ για-διορισμούς-στις-προνοιακές-δομές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος