Κομοτηνή: Το πρόγραμμα εορτασμού της 14ης Μαΐου 2022

Το πρόγραμμα εορτασμού της 14ης Μαΐου 2022, εκατοστής δεύτερης Επετείου από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής έδωσε στη δημοσιότητα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κος Χρήστος Μέτιος.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 08:00 με ε π ί σ η μ η έ π α ρ σ η τ η ς σ η μ α ί α ς στο χώρο του Ηρώου της πόλης, με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του ΑΔΦΚ. Και στις 10:30 με Ε π ί σ η μ η  έ π α ρ σ η  τ η ς  Ι σ τ ο ρ ι κ ή ς  Σ η μ α ί α ς από τον Δήμαρχο Κομοτηνής στο χώρο του Ηρώου, παρουσία Αρχών με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής της XXI ΤΘΤ και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος με μέριμνα του ΑΔΦΚ.

Αλλά και στις 11:00 Ε π ι μ ν η μ ό σ υ ν η  δ έ η σ η, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος στο χώρο του Ηρώου. Στις 11.10  Κ α τ ά θ ε σ η  σ τ ε φ ά ν ω ν από τους σπουδαστές, μαθητές, προσκόπους και οδηγούς, προσερχομένων με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους. Στεφάνι επίσης μπορούν να καταθέσουν εκπρόσωποι λοιπών Συλλόγων και φορέων εκτός αυτών που αναφέρονται στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας. Η πρόθεση για κατάθεση στεφάνων θα πρέπει να δηλώνεται από την προηγούμενη μέρα στον υπεύθυνο τελετάρχη.
Δείτε εδώ το υπόλοιπο του προγράμματος:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 14ΗΣ ΜΑΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος