Κομοτηνή: Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο πλευρό μαθητών για μια ακόμη χρονιά

Συνεχίζουν και φέτος να βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών τους οι εκπαιδευτικοί που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Κομοτηνής.

Μαθητές της 2ης και της 3ης Τάξης των Λυκείων της πόλης, αλλά και των Γυμνασίων δέχονται στήριξη και βοήθεια από εκπαιδευτικούς με μεράκι κι έμπνευση.

Με μια προσπάθεια κοινή, που κρατά χρόνια, ένωσαν δυνάμεις και κατάφεραν και φέτος να προσφέρουν γνώσεις και βοήθεια σε παιδιά που θα κληθούν να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και στις προαγωγικές.

Με όνειρα και στόχους για το μέλλον συναντήσαμε την ώρα του διαλείμματος την Μαρία Σουσανίδου, μαθήτρια της 2ας Λυκείου η οποία άκουσε την εκπαιδευτικό Ι.Α. να δηλώνει: «Η ευχαρίστηση της αφιλοκερδούς προσφοράς είναι απέραντη», η ίδια αποκομίζει τα οφέλη από αυτή την προσπάθεια. Έτσι, όπως δήλωσε στο www.ertnews.gr μαζί με άλλους δέκα συμμαθητές τής λύνουν απορίες, συμπληρώνουν κενά, κατανοούν την ύλη καλύτερα και στοχεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Όσον αφορά στους ίδιους τους εκπαιδευτικούς; Οι κοινωνικές πρωτοβουλίες, όμοια με αυτή της Μητροπόλεως και η εθελοντική προσφορά στηρίζει τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Φέτος, διδάσκονται χωρίς κενά τα μαθήματα όλων των ειδικοτήτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος