Κομοτηνή: Το Εργατικό Κέντρο στο πλευρό του Σωματείου Καθαριστριών

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη για το θέμα των Σχολικών Καθαριστριών απέστειλε το Εργατικό Κέντρο της Κομοτηνής στεκόμενο στο πλευρό του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών της Ροδόπης. Την επιστολή κοινοποιεί στους Βουλευτές και στους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας.

Κομοτηνή: Το Εργατικό Κέντρο στο πλευρό του Σωματείου ΚαθαριστριώνΣτην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Καλά κάνετε και δίνετε την δυνατότητα να προσληφθούν κι άλλοι εργαζόμενοι, αλλά θα πρέπει να διαθέσετε επιπλέον κονδύλια ώστε να μπορούν να προσληφθούν οι επιπλέον προσληφθείσες σχολικές καθαρίστριες» σημειώνεται στην επιστολή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Σωματείο Καθαριστριών Κομοτηνής.
Ο πρόεδρος Παντελής Μαγαλιός και η Γενική Γραμματέας, η κα Σταυρούλα Δραγουμάνη καλούν τον Υπουργό να δώσει λύσει στο πρόβλημα εξηγώντας ότι: «Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μειωθούν οι ώρες και οι αποδοχές των σχολικών καθαριστριών που εργάζονται αυτή την στιγμή, αφού τώρα ήδη με μεγάλη δυσκολία καταφέρνουν να συντηρούν τις οικογένειές τους».
Διαβάστε εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος