Κομοτηνή: Θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, 47χρονη

Array

Συνεχίζεται και σήμερα, για δεύτερο 24ωρο, η νοσηλεία της άτυχης γυναίκας που χθες τα ξημερώματα υπήρξε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα. Ένα περιστατικό που σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά και τους ίδιους τους επαγγελματίες υγείας, τους γιατρούς και  τους νοσηλευτές που έσπευσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Κομοτηνή: Θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού, 47χρονηΑπό την πρώτη στιγμή στο πλευρό της γυναίκας βρίσκεται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός θέλοντας να την βοηθήσουν να ξεπεράσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, το σοκ το οποίο έχει υποστεί και να την βοηθήσουν να επουλώσει (στο μέλλον) τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε σίγουρα αυτό το άγριο περιστατικό.

Πρόκειται για μία 47χρονη μητέρα, που δέχθηκε την επίθεση  μέσα στην πόλη χωρίς να γίνει αντιληπτό το περιστατικό από κάποιον διερχόμενο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Η γυναίκα διακομίστηκε με αιμορραγία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου χρειάστηκε να υπεβλήθη σε επέμβαση. Ο δράστης την χτύπησε πολλές φορές προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Για τον εντοπισμό και την σύλληψη του  η Αστυνομική Διεύθυνση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προβεί σε ανακοινώσεις. Την σύλληψη του και την παραδειγματική τιμωρία ζητούν ήδη οι πολίτες εμβρόντητοι και ενεοί στο άκουσμα της είδησης.
φώτο:Αρχείο ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος