Κομοτηνή – Θ. Καρυπίδης: “Ζυμωμένος” με την πάλη

«Αν δεν μυρίσω το άρωμα της πάλης δεν αντέχω» μας είπε ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Από τα έξι του χρόνια στην παλαίστρα. Αρχικά ως αθλητής και τις τελευταίες δεκαετίες ως προπονητής στην πόλη της Κομοτηνής.

Κομοτηνή – Θ. Καρυπίδης: “Ζυμωμένος” με την πάλη
Θεόδωρος Καρυπίδης,προπονητής πάλης

«Είμαι πάρα πολλά χρόνια στην πάλη, ξεκίνησα την πάλη από έξι χρονών και από τότε δεν σταμάτησα να βρίσκομαι στο χώρο αυτό» σημείωσε και μας καλωσόρισε ζεστά στο χώρο όπου προπονούνται οι αθλητές του.

Τις τελευταίες ημέρες στην αίθουσα πάλης της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, οι νέοι αθλητές και αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας ( θα προστεθούν και αυτοί  της Ισπανίας, της Αιγύπτου , του Μαρόκου και άλλων χωρών) προπονούνται επίσης στον ίδιο χώρο εν όψει του Balkan / Mediterranean Championships πάλης που διοργανώνεται από 28 έως 31 Οκτωβρίου 2021 στο Αμοιρίδειο Κλειστό Γυμναστήριο στην πόλη της Ξάνθης. «Πληροφορηθήκαμε ότι η ομάδα του Κοσσόβου σταμάτησε στα σύνορα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού» ανέφερε εκφράζοντας την ευχή του να έρθουν τελικά όλες οι ομάδες και  η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία.

Κομοτηνή – Θ. Καρυπίδης: “Ζυμωμένος” με την πάλη«Καταφέραμε κάτι σε αυτή τη χώρα με το άθλημα της πάλης, το πιο αρχαίο άθλημα, όπως είναι και άλλα αθλήματα του Στίβου» μας είπε καμαρώνοντας για τους αθλητές και τις αθλήτριες τους που πέτυχαν διακρίσεις πανελλήνιες και παγκόσμιες ακόμη και συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Η πάλη είναι ένα άθλημα που δείχνει το ταπί, η παλαίστρα πόση και τι είδους δουλειά προηγήθηκε» σημείωσε και σκεφτήκαμε  ακούγοντάς τον πως ίσως τελικά αυτός να είναι ο λόγος που αγαπά αυτό το άθλημα με την ψυχή του.

Πριν τον αφήσουμε  για να προπονήσει τους αθλητές του  έσπευσε να υποβάλλει και ένα αίτημα: “Ξεχωριστό χώρο για την πάλη μέσα στην πόλη” εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στο Πανεπιστήμιο για τη διάθεση του χώρου αυτού. «Λόγω της Πανδημίας το προηγούμενο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις κι αυτό μας «έριξε» πάρα πολύ πίσω.» είπε ευχόμενος καλύτερες μέρες για όλους και όλες, εντός και εκτός παλαίστρας, παλαιστές της ζωής…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος