Κομοτηνή: Τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι στην πόλη και τους οικισμούς

Μεγάλη η κινητοποίηση από χθες το απόγευμα έως αυτή την ώρα των υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής προκειμένου να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή.

Κομοτηνή: Τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι στην πόλη και τους οικισμούςΤα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι σε όλα τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της πόλης και των οικισμών, σε κεντρικούς δρόμους, παράδρομους, σημεία που παρατηρήθηκε παγετός, δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης, οι εργαζόμενοι φρόντισαν να ρίξουν αλάτι ακόμη και σε σημεία που δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Κομοτηνή: Τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι στην πόλη και τους οικισμούςΗ Δημοτική Αρχή υπενθυμίζει με ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες είναι διαρκώς στη διάθεση των πολιτών, ανταποκρινόμενες σε προβλήματα που δημιουργούν οι καιρικές συνθήκες.

Επίσης, ζητά από τους δημότες να παρακολουθούν τα έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού και να ρυθμίζουν με ασφάλεια τις μετακινήσεις τους, όπως επίσης να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προκαλούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος