Κομοτηνή: “Τα παραμύθια των αστεριών” επτά ιστορίες για μικρούς και μεγάλους

– Αγαπιούνται και ανταλλάσσουν τα γλυκά λόγια της αγάπης… “Το Παραμύθι των Αστεριών”
– Το δώρο μου είναι ότι θα αντικρίζω το φως της μέρας, την μαγεία της νύχτας και τα πρόσωπά σας χαμογελαστά… “Ένα Αστέρι Πέφτει”
– Αρκεί να μη μου λες πως έχω στραβά πόδια “Η Τόλμη του Ονείρου”
– Όταν σου προσφερθεί κάτι, δώσε κι εσύ… “Η Χιονότρυπα”
– Μην με βλέπεις μικρό, θα μας πάει η δύναμή μας… “Το Φωτεινό Σύννεφο”
– Έλα μόνο αν Θελήσεις να βοηθήσεις… “Το Αρκουδοβούνι”
– Η Αγάπη όλα τα γεννά κι όλα τα κάνει να κυλούν αλλιώτικα… “Η Αγάπη Ενώνει”
Επτά διαφορετικές ιστορίες, επτά μηνύματα για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά.

Κομοτηνή: “Τα παραμύθια των αστεριών” επτά ιστορίες για μικρούς και μεγάλουςΗ Κονδύλια Θεοδωροπούλου, συγγραφέας παραμυθιών έγραψε «Τα παραμύθια των αστεριών», μια ιστορία «για μικρούς και μεγάλους» από τις εκδόσεις:Οσελότος, όπως η ίδια είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής σημειώνοντας « Τα παραμύθια δεν είναι μόνο για μικρά παιδάκια, αλλά και για τους μεγάλους περισσότερο

«Μένοντας σπίτι» λόγω κορονοϊου παρατηρεί κι εκείνη τους ανθρώπους να « Μένουν σπίτι και να διαβάζουν περισσότερο.» Έτσι, μια κουβέντα για το βιβλίο της, αλλά και για τη «διαφυγή» που προσφέρει η γραφή και η ανάγνωση είναι και επίκαιρη και ενδιαφέρουσα. «Τα παραμύθια των αστεριών» είναι ο τίτλος του νέου της βιβλίου. « Όταν σου προσφερθεί, δώσε κι εσύ» είναι το μήνυμα που περνά « Είναι ένα ωραίο μήνυμα προσφοράς κι αλληλεγγύης» σημειώνει και μιλά για τα επτά ξεχωριστά παραμύθια, για τη δύναμη της αγάπης, την αλληλεγγύη, την αγάπη, για τη μάνα γη.
«Όταν έχουμε ένα όνειρο, μπορούμε να το υλοποιήσουμε» υποστηρίζει η κα θεοδωροπούλου και αναρωτιέται: “Αν τα παιδιά δεν κάνουν όνειρα, τότε ποιοι;” επισημαίνοντας πως τα παιδιά το έχουν ήδη αγαπήσει. Άλλωστε, μικροί και οι μεγάλοι πιο πολύ καλά γνωρίζουν πως ακόμη και στην εποχή του διαδικτύου, της ταχύτητας και των έξυπνων κινητών «Είναι διαφορετικό το να κρατάει κάποιος στα χέρια του ένα βιβλίο και να το ξεφυλλίζει. Είναι άλλη η μαγεία. Οι εικόνες που πλάθει είναι διαφορετικές. Του δίνει τη δυνατότητα να «ταξιδέψει» διαφορετικά, να δημιουργήσει ένα διαφορετικό κόσμο» και να μάθει ότι: « Η Αγάπη όλα τα γεννά κι όλα τα κάνει να κυλούν αλλιώτικα…Η Αγάπη Ενώνει.»
Ρεπορτάζ-κείμενο: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος