Κομοτηνή: Συνελήφθη ο άνδρας που επιχείρησε να πυρπολήσει την σύζυγό του – Διασωληνώθηκε το θύμα

Array

Συνελήφθη στην Κομοτηνή ο άνδρας που περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στην σύζυγό του. Η 55χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής και φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες την περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά, στη συνέχεια φαίνεται πως μετάνιωσε για την πράξη του και με κουβέρτες έσβησε τη φωτιά, ενώ ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με εγκαύματα στην χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής και διασωληνώθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα που είναι από την Ξάνθη αλλα ζει στην Κομοτηνή, είναι ανάπηρη, καθώς έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: “Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περίενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτουγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος