Κομοτηνή: Συνεδριάζουν τα μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί δια τηλεδιασκέψεως μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-meeting).

Σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, της κας Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, θα συζητηθεί ο νέος Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, αλλά και τα εξής θέματα:

Επικαιροποίηση της συνεργασίας του Δήμου με το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του (Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου).
Έγκριση ή μη μερικής αναμόρφωσης του εν χρήσει προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2021 για 2η φορά (υπ. αριθμ. 38/2021 ΑΟΕ).
Έγκριση ή μη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Έγκριση ή μη καθιέρωσης 24ωρης λειτουργίας καθώς και εξαίρεσης της εφαρμογής της πενθήμερης εργασίας του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής.
Έγκριση ή μη απαλλαγής επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 από τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί και σε περίπτωση παρατάσεώς τους κατά το χρονικό διάστημα αυτής.
Έγκριση ή μη απαλλαγής επιχειρήσεων που διακόπτουν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.
Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης του Γυμναστηρίου του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής από τον Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger Ν. Ροδόπης (ΔΑΔΑΑ) (αριθμ.1/2021 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας).
Έγκριση ή μη μερικής τροποποίησης της υπ. αριθμ. 228/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ορισμού τριμελών γνωμοδοτικών οργάνων, για την εκτέλεση των συμβάσεων (παραλαβή υλικών και γενικών εργασιών) για το έτος 2021.
Συγκρότηση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή ή εκποίηση ή απόσυρση αντικειμένων του Δήμου που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ 6 Ν. 3463/06).
Συγκρότηση τριμελούς γνωμοδοτικού οργάνου, για την εκτέλεση των συνοδευτικών δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Σύσταση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ & ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», προϋπολογισμού 450.000,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος