Συνεχίζεται ομαλά η εκλογική διαδικασία στα επτά εκλογικά τμήματα της Ροδόπης

Ικανοποιημένοι από τη σημερινή εκλογική διαδικασία αλλά και από την προσέλευση του κόσμου στα εκλογικά τμήματα της Ροδόπης εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών στην Κομοτηνή. Οι κάλπες άνοιξαν στις 08:00 και  διαδικασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα στα  επτά (7) συνολικά εκλογικά κέντρα  της Ροδόπης. Έχουν στηθεί, σε κάθε ένα από αυτά, δύο κάλπες, μια για την ανάδειξη προέδρου και μια των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

Τόσο στο εκλογικό τμήμα που λειτουργεί στο Διοικητήριο όσο και σε αυτό  στο χώρο του Εργατικού Κέντρου η αισιοδοξία για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν διάχυτη, ομοίως και για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

Την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και δημιουργίας νέας Κυβέρνησης με προοδευτικό πρόσημο και κύριο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν τέσσερα στελέχη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης μιλώντας   στο Φακό του ert.news.gr και στην ΕΡΤ Κομοτηνής οι: Κούλα Κιόργλου, Γιώργος Λουτατίδης,  Μάγδα Τζιουμάκα και Τάκης Μουμτζίδης.

Υποψηφιότητα για την Εκλογή Κεντρικής Επιτροπής από την Περιφέρεια Αν.Μ.Θ. έχουν θέσει οι: Βασιλική Αγοραστού, Νίκος Αργυρίου, Ευστάθιος Γιαννακίδης,Αναστασία Γκαρά,Σπύρος Δέδογλου, Λασκαρίνα Γιακουμή, Ελίζα Καλέση, Χρήστος Καραγιαννίδης, Δημήτρης Καρβούνης, Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, Κώστας Μορφίδης, Σιτζάκ Εμίν Κιαμήλ, Γρηγόρης Στογιαννίδης,Μαρία Τζαμπάζη, Βασίλειος Τραϊφόρος,Αννέτα Τζελέπη, Νικόλαος Τσιώνης, Οζγκιουρ Φερχάτ, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτριος Χαρίτου,Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, Ιωάννης Χατζηκωνσταντίνου, Ελένη Χουρδάκη, Ζωή Χωματά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος