Κομοτηνή: Συνέχεια στη δράση “ΑγοράΖΩ στην πόλη που ΣπουδάΖΩ” από τον Εμπορικό Σύλλογο

«Μέρες ενδιαφέρουσες, ιδιαίτερες και δύσκολες ειδικά τα τελευταία χρόνια». Με τον τρόπο αυτό η Κίκη Κωνσταντινίδου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής περιέγραψε την καθημερινότητα των εμπόρων της πόλης. Όπως είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες», μετά την δεκαετή οικονομική κρίση ακολούθησε μια δοκιμασία πρωτόγνωρη, αυτή του κορονοϊού.

«Όλες οι μέρες της αγοράς είναι καλές, ευχάριστες , αλλά και δύσκολες κι απρόβλεπτες και περίεργες», είπε σημειώνοντας πως η μεγάλη εκπτωτική περίοδος του καλοκαιριού ήταν θετική για τα περισσότερα καταστήματα της πόλης, καθώς φέτος η αγορά ήταν ανοικτή με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε κλίμα αισιοδοξίας σε σχέση με την κίνηση, συγκρινόμενη με την περσινή αντίστοιχη περίοδο του 2020. «Πρώτη φορά μάθαμε τι σημαίνει κλείσιμο ολικό της αγοράς», τόνισε.

Ενθαρρυντική επίσης χαρακτήρισε την απόφαση του ΔΠΘ για τη δια ζώσης λειτουργία των Σχολών και των Τμημάτων σημειώνοντας πως η παρουσία πρωτοετών και δευτεροετών σημείωσε κίνηση στα καταστήματα.

Συνεχίζεται η δράση “Αγοράζω στην πόλη που Σπουδάζω”

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Κωνσταντινίδου στη δράση «Αγοράζω στην πόλη που Σπουδάζω», μια δράση που προσφέρει αγορές με εκπτώσεις όλο το χρόνο στους φοιτητές του ΔΠΘ. «Είναι μια δράση που συνεχίζεται κανονικά και δεν θα σταματήσει όσο υπάρχει η αγαστή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο», υποσχέθηκε η Πρόεδρος.

Ανησυχία κι ανασφάλεια, ωστόσο, προκαλεί, όπως είπε, στη διάθεση των καταναλωτών η αυξητική τάση των κρουσμάτων κορονοϊού σε ΠΕ της Περιφέρειάς μας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε κάποιες από αυτές (Ξάνθη) και δημιουργεί διστακτικότητα ως προς τις αγορές.
Παράλληλα, προέτρεψε τους συναδέλφους της να τηρούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα σημειώνοντας πως το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για την αποφυγή της πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος