Κομοτηνή: Συναυλίες δίπλα στο κύμα σε Φανάρι και Μολυβωτή

Με συναυλία συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου οι εκδηλώσεις με τίτλο «Καλοκαίρι με θέα στη Θάλασσα 2021» που διοργανώνει ο Δήμος Κομοτηνής (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού). Συναυλία ελαφρολαϊκού τραγουδιού.

Δίπλα στο κύμα, στο φιλόξενο Φανάρι, θα παίξουν για ντόπιους και επισκέπτες, για θρακιώτες και τουρίστες που κατακλύζουν παραδοσιακά την περιοχή αναζητώντας την φιλόξενη δροσιά της οι: Χριστίνα Καμπερίδου, Γιάννης Κουλαουζίδης, Άγγελος Σεργκενλίδης, Γιάννης Κύρπατσας και Κυριάκος Τσακιράκης

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου, στις 9.00 μ.μ. στο λιμάνι Φαναρίου τη σκυτάλη των εκδηλώσεων παίρνουν οι Quartistics. Παίζουν: Αχμέτ Βεϊσέλ, Γιώργος Εφραιμίδης, Εύα Ευθυμίου, Τάσος Καπζάλας και Στέλλα Φαρμάκη. Και το Σάββατο 24 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. στην παραλία Μολυβωτής ακολουθεί η Γιορτή της Πανσελήνου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Σιδηροχωρίου με τον Νίκο Βερβερίδη και τους Λαλητάδες.

Επίσης το ίδιο βράδυ στις 9.00 μ.μ. στην παραλία Μέσης θα δοθεί συναυλία έντεχνου τραγουδιού με το σχήμα «Musical souls». Παίζουν: Νέλλη Αντρεασιάν, Γιώτα Κοσμίδου, Κώστας Κουρτίδης. Τέλος, την Κυριακή 25 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου θα δοθεί συναυλία με τους Emerald: Παίζουν: Εύα Ευθυμιου, Γιώργος Ευφραιμίδης, Γιάννης Κερζεβάνης, Μπάμπης Συκάκης, Μιχάλης Πατάπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος