Κομοτηνή: Συναυλία του Ν. Ντεκούλη με έργα του Μ. Χατζιδάκη και μουσικές του Κινηματογράφου

Μια πρώτη «γεύση» του πολύ σπουδαίου ταλέντου του Νίκου Ντεκούλη, του Κομοτηναίου μουσικό-συνθέτη που ζει, δημιουργεί και διδάσκει στην Αθήνα θα πάρει το κοινό της Κομοτηνής σήμερα στις 21:00 στον προαύλιο χώρο της Δημοτικής Παδριελλείου Πινακοθήκης, στην έκθεση που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων».

Ευτυχής συγκυρία για τους υπευθύνους του Συλλόγου, που συνέπεσε η παρουσία του κου Ντεκούλη με τη διοργάνωση της έκθεσης. «Θα παρουσιάσω έργα του Μάνου Χατζιδάκι από το Χαμόγελο της Τζοκόντα και κάποια γνωστά κινηματογραφικά μουσικά θέματα» είπε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες»(27-8-2021).

Κομοτηνή: Συναυλία του Ν. Ντεκούλη με έργα του Μ. Χατζιδάκη και μουσικές του Κινηματογράφου
Ο κος Νίκος Ντεκούλης στο στούντιο της ΕΡΤ Κομοτηνής

Η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου «Αθηνίων» να του απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, όπως είπε, τον « βρήκε πάρα πολύ χαρούμενο». Μιλώντας για τις ημέρες της αυτο-απομόνωσης λόγω της Πανδημίας σημείωσε ότι και για τον ίδιο το διάστημα της καραντίνας η Τέχνη ήταν μια διέξοδος. «Και για εμάς τους καλλιτέχνες ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε μια αναδημιουργία των έργων μας, να μπούμε και να δημιουργήσουμε καινούργια έργα».

Χαρακτήρισε δε «ευκαιρία» την προσπάθεια του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων» αποδεχόμενος με πολύ χαρά αυτή την πρόσκληση μέσω του Ωδείου Κόψας. Θα παρουσιάσει στο ξεκίνημα της αποψινής βραδιάς ένα πρόγραμμα διάρκειας μισής ώρας.

«Σεμνός και δημιουργικός άνθρωπος ο κος Ντεκούλης τον ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή του» είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου. Χαρακτηρίζοντας επίσης πολύ σημαντική τη συμβολή του Ωδείου Κόψας. «Με τον Δημήτρη Κόψα έχουμε αναπτύξει μια «χημεία» χάρη στη στάση του να προσφέρει. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και τον ευχαριστώ πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος